Webshops vs fysiske butikker

Omtalen af dette indlæg er sponsoreret, men emne og holdninger er fuldt ud mine egne.. 

Jeg har shoppet tøj til de forkælede drenge. Igen igen. 🙂 vil du læse om tøjet, kan du finde det lige her

Jeg har været en tur forbi Kids-World.dk som har flere af mine ynglingsmærker. Danefæ, Dyr cph, Molo, Popup shop og Freds World for at nævne nogle få. Men de sælger faktisk også andet end børnetøj og sko. By nord er jo et af mine ynglings mærker til boligen. Jeg elsker deres nordiske stil og drømmer om en dag at købe sengetøj og det nye legetelt som de snart kommer med. Done by deer har også nogle ting som jeg helt sikkert skal have ind på drengenes værelse en dag. Du finder alle deres mærker lige her. 

   
Jeg foretrækker oftes at shoppe igennem en webshop. Det er for mig meget mere overskueligt at se udvalget der, frem for i en fysisk butik. Nogle webshops er selvfølgelig bedre bygget op end andre, men jeg duer bare ikke til det der med at gå rundt i butikker og blive påvirket til lige gyldige impulskøb ( selvom min kæreste nok ikke er helt enig i den påstand). Men især med drengenes tøj planlægger jeg på et virkelig nørdet niveau alle køb (okay næsten alle), ned til punkt og prikke. Hvad der skal købes, hvornår det skal købes og hvem af drengene der skal have den enkelte ting. Jeg planlægger fordi jeg elsker at planlægge. Jeg er typen der kan finde på at lave lister over hvilke lister jeg skal have lavet (det er vist ikke noget man egentlig indrømmer, men jeg ved jo at I kan lide at læse om de sindssye ting inde i mit hoved) 🙂 Nå men jeg planlægger også fordi jeg er nødt til det. Drengenes tøj er en del mærketøj og det koster kassen når det skal fornyes og da min indtægt ligger markant under gennemsnitsindtægten, så bliver man nødt til at planlægge. Sådan er det jo. Men altså når nu jeg allerede har besluttet hvad der skal indkøbes i drengenes nye garderobe, så er det virkelig rart at kunne finde det nemt og enkelt via en webshop som f.eks. Kids-World.dk. Jeg kan nemt klikke mig ind på både mærker og endda sortere blandt deres udvalg så jeg kun ser drengetøj og de størrelser som jeg har brug for. Så slipper jeg for unødvendige impulskøb eller hovsaløsninger fordi man ikke lige kunne finde det man havde planlagt. Som jeg ofte ender med i fysiske butikker. 

Nogle folk mener at den gode kundeservice ikke kommer til sin ret, når man shopper via nettet. Det er jeg bestemt ikke enig i. Faktisk synes jeg ofte at kundeservicen er højere hos netbutikker, frem for fysiske. Det er mit indtryk at webshops skal kæmpe lidt mere for den gode kundeservice i hvert enkelt handel og det ved de godt. Derfor kæmper de også mere, frem for de fysiske butikker der ofte som et maximum giver dig et smil og spørger hvad de kan hjælpe med. Jeg har kunne mærke den ekstra kundeservice i min handel hos Kids-World hele vejen igennem. 

Jeg havde en mailkorrespondence med nogle spørgsmål til de to kvinder bag Kidsworld og de var super søde og med masser af god kundeservice hele vejen igennem. Min pakke blev sendt hurtigt og blev leveret direkte til døren. Noget særligt jeg lagde mærke til i forløbet, var den returseddel der fuldte med min ordre. Her har de som standard tilføjet forslag til hvilke løsninger der vil være nemmest, hurtigst og billigst, hvis du ønsker at bytte til anden størrelse eller har fortrudt dit køb. De skriver endda hvor lang tid du kan forvente der går, før du modtager en ny vare eller dine penge retur, alt efter hvilken læsning du vælger. Det synes jeg skisme er smart og virkelig god stil. Det viser også bare en troværdighed til butikken. Især hvis man ikke helt føler sig tryg ved at handle online.. Så er den troværdighed virkelig vigtigt. 

Skulle jeg shoppe endnu mere hos Kids World ville de her ting klart komme i min indkøbskurv. Det hele kan findes lige her

  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar