Virkelig lækre svampe fra Karmameju

  
Jeg er på ingen måde en beautyblogger. Jeg har slet slet ikke nok forstand på make up og hudpleje til at turde kalde mig dette. Men jeg er så småt begyndt at gå lidt mere op i gode kvalitetsprodukter, end jeg før har gjort. Goodiebox er stadig et genialt koncept til uvidende folk som jeg. For jeg får hele tiden mulighed for at prøve kræfter med produkter jeg normalt aldrig ville kigge efter og da slet ikke købe. Det er altså så lækkert. 

  
Det var også igennem Goodiebox at jeg fik skabt min afhængighed til disse her virkelig skønne svampe fra Karmameju. Det er altså selvforkælelse på højt plan. De indeholder en masse vitaminer og andre gode ting, som du kan læse mere om her. Og så er de virkelig bløde og super gode for huden. Ærligt, så havde jeg måske ikke de største forventninger til svampen. For en svamp er vel bare en svamp ikke? Men jeg kan direkte se en kæmpe forskel fra før jeg brugte dem og til nu hvor jeg har haft min første svamp i ca 3 uger. Så jeg er slet ikke i tvivl om at den nu er fast inventar i mine daglige rense rutiner. 

Når den er helt ny, dufter den ikke så godt. Lugter lidt af ler synes jeg. Men det glemmer man hurtigt alt om, når man mærker den ultra bløde svamp imod sin hud. Man kan næsten fornemme hvor meget godt den tilføre huden allerede fra første strøg på kinderne. Det er en heldigvis ikke en dyr selvforkælelse. Fantastisk med produkter i et prisleje hvor alle kan være med. Du kan købe svampene hos Moderliv lige her, hvor du også kan læse meget mere, samt købe andre lækre produkter fra mærket. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Beauty.

Skriv et svar