Vind smarte twins isforme fra Kitchen4kids

Sponsoreret

  
Jeg har allerede luftet dem lidt, de smarte forme. For de super gode og i en virkelig god kvalitet. Og så kan du vinde dem på bloggens facebookside lige nu. 

Du kan også købe dem på tilbud lige nu hos kitchen4kids

Formene er smarte fordi du kan splitte isen op til to og dele den ene. Og vil du ikke dele, så er den god til små børnehænder, som måske godt kan have lidt svært ved at holde fast i en ispind. For så får de ekstra godt fast i isen. 

  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar