Vind familiebillet til Næstved legeland

20140204-141806.jpg

Vinderen af konkurrencen er Christina Frederiksen, stort tillykke
Vinterferien er så småt ved at nærme sig. I den anledning udlodder jeg i samarbejde med Næstved legeland 1 stk familiebillet med gratis adgang for to børn og to voksne. Slå jer løs på de mange kvadratmeter. Legelandet er for nylig blevet udvidet så det nu er blevet endnu større. Og det er bestemt køreturen værd.

Her er alt fra vilde hoppeborge, kæmpe klatrestativer til klassiske spillemaskiner. Har du små børn er der et specielt område hvor kun de små må lege.
Derudover finder du de klassiske sumobryderdragter i børnestørrelse, rodeogris og hvis der ikke er et privatarrangement er der også fri adgang til Næstved Eventcenter hvor der er masser af aktiviteter også til voksne. Ring evt og hør nærmere inden du kører hjemmefra.

Mine drenge elsker legelandet og kan bruge flere timer på at lege der. Og med et pitstop i legelandets cafeteria er de hurtigt godt kørende
til at bruge mere energi. Læs meget mere om legelandet lige her www.naestved-legeland.dk

Sådan deltager du i konkurrencen
Du kan deltage i konkurrencen på flere måder. Du behøver ikke gøre alle punkterne, men jo flere punkter du gør jo flere lodder har du til at vinde.
• Synes godt om bloggen på facebook, du finder den ved at trykke på dette link www.facebook.dk/drengestreger
• Følg bloggen på Bloglovin.com – søg efter drengestreger
• skriv en kommentar enten på hjemmesiden eller facebooksiden hvem du vil tage med hvis du vinder
• Inviter dine facebookvenner til at synes godt om Drengestreger på facebook
•del konkurrencen
• tryk synes godt om billedet på facebooksiden

Jeg trækker en vinder på fredag kl 21

Læs meget mere om legelandet lige her www.naestved-legeland.dk

Et par regler man skal huske når du besøger legelandet: husk strømper til alle der skal lege og man må ikke medbringe egne drikkevarer i legelandet (det kan købes derinde).

20140204-142919.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar