Vind et års forbrug af sko fra Bykier

Bykier har lavet en bloggerkonkurrence hvor du kan vinde et års forbrug af sko fra Bykier. Og det synes jeg selvfølgelig kunne være sjovt at være med i.
IMG_7436.PNG

Normalt bruger Bykier danske og svenske Bynavne. Men i 2015, vil de gerne have dit kreative bud på et navn.
Har du det mest kreative navn til deres nye sko, bliver du den heldige vinder. Skoens design er som på billedet herunder. Men farverne er kun eksempler, så hæng dig ikke fast i dette.

IMG_7437.PNG

Hvad skal Bykiers nye sko hedde?? Skriv en besked med dit forslag. Gerne flere hvis du har masser af dem. Sidste dag er den 19. November (2014).

Den 20. November laver Bykier en afstemning blandt de bedste navne og 1. December bliver den heldige vinder fundet.

Det bedste forslag sender jeg ind til konkurrencen og så krydser vi fingre for at det bliver en Drengestreger-læser der bliver den heldige vinder.

Du kan læse meget mere om konkurrencen lige her

Kom med jeres idéer enten her eller på facebook. Og husk en mailadresse så jeg kan kontakte den heldige vinder.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


5 comments

  1. Pia Rotbøl says:

    Eftersom ByKier ligger i Århus, må de da have et par sandaler med det navn 😉 Ellers skal de hedde Helgenæs, Gudme, Godthåb eller Solhjem

Skriv et svar