Vilde dyr – Danefæ dyr

Jeg har i dag kigget på en masse mega lækkert børnetøj. En af de ting jeg altid ser frem til ved et besøg på Ciff kids er at hilse på de søde skønne kvinder fra Danefæ. For det er de altså. Så søde og smilende og super gode til at guide og svare på de spørgsmål man må have. Har du bare besøgt én af deres egne butikker er jeg faktisk ret sikker på at du vil give mig ret. Der er bare noget særligt over dem. Ikke kun ejerne men også de ansatte. De kan noget helt særligt. 

  

  
Det særlige kan de heldigvis også overføre til tøj og andre lækre produkter. Nyeste påfund er Dyrcph som du måske læste med om lige her. Vi har indtil videre tre bluser herhjemme. Det var jo et must for Elias at eje deres ultra fine girafbluse, når nu han snart ejer flere giraffer end zoologisk have. Lige siden han var helt lille har giraffer bare været sagen. Dyr’s næste sommer kollektion som kommer i butikkerne op til næste sommer, glæder jeg mig altså sindssygt meget til. Jeg havde ærligt mest lyst til at tage billeder af alt tøjet for det er så fint. 

Der kommer lidt nye dyr til og tjek lige især den ræveunge her. Ham er jeg vild med. Jeg synes også slangen især er ret sej. 

  
Jeg tror desuden at disse to bad boys her kommer til at blive ret populære. Især elefant jakken har folk virkelig taget godt imod på de sociale medier. Der bliver rift om den tror jeg. Elias skal i hvert fald eje begge dele, det er der ingen tvivl om. Den blå er desuden vandtæt og kan fungere som en regnjakke op til 5000 mm og har derfor også tapede sømme. 

  
Dyr cph har den lækre og bløde kvalitet, som du kender den fra Danefæ. Det hele er i top og alle pengene værd. Det er nemlig også noget som de gør sindssygt godt. De kan noget med kvalitet. Og det er bare altid i orden. 

  
Vil du gerne lige tjekke tøjet ud, så holder Danefæ udsalg lige nu på den nuværende Dyr kollektion. Find det hele og meget mere lige her

Psst: har du set at der er en konkurrence på Dyrs egen instagramprofil hvor du kan vinde et gavekort på 1000kr.. Find den lige her.

  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar