Vi tester – Danmarks mest populære familiekalender

Sommerferien er for de fleste startet og i næste måned starter et nyt skoleår for mange. Det kan være svært at huske hele familiens aftaler. Jeg ved ikke hvordan det er hos jer, men herhjemme kalder min kæreste mig for familiens kalender. Og det har nogle krav at skulle leve op til. For ikke nok med du skal huske på dine egne aftaler, så er der også resten af familien. Samt tider på svømning, fodbold, forældremøder, legeaftaler osv.

Jo flere børn jo mere er der at huske på. Heldigvis er der et fantastisk firma der har tænkt på det. Og det må man sige de gør fuldt ud.

Først er der den helt store til væggen eller køleskabet.

kaldk

Fyldt med en masse klistermærker, god plads til at skrive og tilføje i alle felterne og overskuelig at se på.  Jeg er stor fan af muligheden for at dele familien op i kolonner. Herhjemme har vi en kolonne til os hver og en fælles hvor vi skriver vi alle sammen skal af sted. Men det kan du gøre præcis som du vil. Der er også fold ud skemaer, og plads til akut nr og legeliste osv. Man kan på deres hjemmeside købe en sugekop der er stærk nok til at hænge kalenderen på køleskabet, så den er lige ved hånden.

Den anden kalender er denne lille der passer perfekt på bordet eller i tasken. De kan det samme som den store og så lige lidt ekstra.

dsd

Her får du nemlig også huskelister til ferien, oversigt over familiens tøjstørrelser, plads til ønskelister, guide til hvad der skal huskes inden skolestart og meget meget mere.

En bonus der bestemt er værd at nævne er at forlaget støtter julemærkehjemmende med bla. med kalendere. Hvert barn får efter endt ophold på et af de 4 Julemærkehjem en FamilyPlan® kalender til at hænge på køleskabsdøren samt en FamilyPlan® TABLE kalender, så de gode takter og vaner fra Julemærkehjemmet kan tages med hjem og fortsætte derhjemme.

Du kan købe kalendrene i bog og idé eller på forlagets egen webshop her

Det siger forlaget og kunderne om kalenderne:

Et gennemgående udsagn er: “Når først den er kommet indenfor dørene, er den ikke til at undvære!”
Det har været slående, hvort mange, der brugt den vending helt fra starten i 2000.

Brugerne synes godt om de mange, varierede klistermærker, da især børnene fra en tidlig alder derved drages med

ind i familiens daglige liv og gøremål. De lærer faktisk om planlægning i praksis uden, at de får en laaaaaang forklaring.
De mindre børn, der er lige før de går fra børnehaven og til 0.klasse i skoleregi, har ikke helt styr på ugedage og datoer.
Her er skraveringsfeltet i venstre side en visuel hjælp, for de ved, at de hver morgen skal starte med at skravere et
net felt, og så kan de jo se, hvilken dag, det er idag 😉 Og er der så et musik-klistermærke, et fødselsdagsflag eller en
gymnastikpose, så ved de, hvad de skal idag – og de GLÆDER sig!

 

Skoleskemaerne nederst på kalenderen (folde-ud funktion), der er patenterede, er også med til at give overblik.

Alle ved præcis hvor der skal mødes i skolen, hvilke bøger der skal med i tasken, hvornår man har fri fra skole og
– ikke mindst – hvornår der er idræt, så idrætstøjet ikke glemmes!

 

For de børn, der er alene hjemme om eftermiddagen i kortere eller længere tid – er der på bagsiden af skoleskemaerne på “flappen” plads til at notere de vigtigste telefonnumre, så de altid er ved hånden for barnet også selvom de/nogle af numrene måtte være indtastede på en/deres mobil. Numrene er diskret på bagsiden af “flappen”, som vippes op for at komme til syne. Dette er med til, at de er beskyttede mod nysgerrige blikke, når kalenderens flap i det daglige blot viser skoleskemaerne.

 

Skemadelen bruges også af mange til de skæve arb.tider samt til at notere de huslige pligter for børnene (og de voksne). Der er store skrivefelter, så man kan skrive aftaler i 2 linier uden, at det gnidrer. Den separate kolonne til fødselsdage og mærkedage gør, at det er meget overskueligt, når der er fester og fødselsdage i familien/blandt vennekredsen.

Melder du dig ind i Club Plansen, får du idag 50% rabat på alle de mange klistermærker (mere end 225 forskellige ark), som gør brugen af FamilyPlan® både sjov og let at overskue. Til efteråret kommer et redesign af hele vort site, herunder familyplan.dk ligesom der kommer nye rabattiltag og muligheder i Club Plansen. Her vil der også blive lagt “eventyr” ind med familien Plansen samt lanceret 2 månedlige konkurrencer, hvor man kan vinde lækre familiepræmier. Den ene konkurrencer er for “nørder” og den anden konkurrence er en alm. sjov konkurrence. I begge kan man vinde præmier hver måned.

 

Kender du allerede kalenderen? Hvordan holder du styr på alle aftaler hjemme hos jer?

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar