Vi læser -Villads fra Valby

Som noget nyt her på bloggen vil jeg poste når vi er gået i gang med en ny bog. Vi læser mange bøger og vil derfor komme med en kort intro af bøgerne her på bloggen. Jeg håber det kan give jer inspiration til en tur på biblioteket, boghandlen eller hjemme i gemmerne i bogreolen. Det vil være alt fra helt nye bøger, til nostalgi fra de gode gamle dage. Håber i tager godt imod det.

Vi starter selvfølgelig med Villads fra Valby af Anne Sofie Hammer. Undskyld til jer faste læsere hvis I føler jeg går lidt amok med omtale af den serie 🙂 Drengene har fået de sidste to bøger de manglede i serien i julegave af sin oldemor. Så vi er gået igang helt fra start med første bog i serien.

Drengene elsker den moderne udgave af Emil fra lønneberg. Og set fra forældres øjne er den sjov, humoristisk og bedst af alt. Kapitlerne er i en passende længde til at man læser et helt kapitel inden man slukker lyset.

I dagens kapitel måtte jeg trække på smilebåndet af Villads. Der sammen med en ven tømmer samtlige madkasser fra børnehavens køleskab for mælkesnitter og chokolademadder. Både børn og jeg fik et godt grin over det. Du kan købe bogen lige her

20140113-005423.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar