Vandmelon pizza – som salat og snack

Vi spiser rigtig meget vandmelon herhjemme om sommeren.. Især som tilbehør til aftensmaden. Det er nemt, sundt og kræver ikke særlig meget. En vandmelon salat er vores nemme løsning når aftensmaden skal gå hurtigt i sommermånederne. Og den mixes med en masse forskellige ting.


Normalt blander vi bare det hele i en skål, men drengene synes det er sjovest når den bliver lavet som en pizza. Hvor man bare tager et stykke og spiser som en pizza. Her har vi lavet to versioner, den første som en salat til aftensmaden (især hvis man griller) og den anden er bare en lækker sommersnack. Kender du andre versioner vi bør prøve?

IMG_2063.JPG
Vandmelon med basilikum, fetaost og rødløg.. Pinjekerner eller nødder er også lækkert i denne her blanding. Beklager det dårlige lys på billedet.

IMG_2062.JPG
Vandmelon med blåbær, bananer og kokosmel. Ville normalt bruge mynteblade til pynt, men havde ikke mere, så lad os lege at basilikumbladene er mynte 😉

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar