Vægttab – begyndelsen

Jeg er gået igang med et kæmpe projekt. Jeg vil nemlig (igen igen), kæmpe for at tabe mig. Jeg trænger til det af mange årsager. For det første fordi min BMI skriger efter hjælp. Det har den gjort længe. Jeg vil selvfølgelig også gerne tabe mig, så mine børn har en tynd og sund mor, så jeg kan være mere attraktiv over for min kæreste og min familie ikke skal skamme sig over min størrelse i smug. Men frem for alt så gør jeg virkelig det her for mig selv. Selvfølgelig for at være sundere, men også i et desperat forsøg på at skræmme min depression, angst, usikkerhed og dårligt selvværd langt væk. Jeg har brug for at være mig igen. På nogle punkter være ligesom “alle andre” og ikke skille mig ud på grund af min størrelse. Min hjerne har brug for en ferie. Den er konstant på overarbejde, fordi jeg skaber en helt ubegrundet paranoia inde i mit hoved, hver eneste gang jeg er blandt andre mennesker, som jeg ikke bor sammen med. 

Jeg har brug for at sætte lidt pres på mig selv, men på et niveau hvor jeg selv kan følge med. Derfor har jeg nu besluttet at være åben omkring mit forløb her på bloggen. Så jeg håber i vil være med. Det bliver IKKE en ny slankeblog, fyldt med masser af inspiration til sund mad og gode træningstips. Det bliver bare mig uden (for meget) filter, mine tanker både når det hele stinker og når jeg skaber delmål og opfylder dem. Håber I stadig vil følge med. Hvis du vil følge med helt ned til mindste detalje, så følg med på Snapchat (camilzh) og instagram stories (camilla_drengestreger), hvor jeg vil komme med små updates løbende. Jeg vil selvfølgelig også opdatere her på bloggen, efterhånden som det giver mening.
Fremgangsmåde

Jeg har ingen planer om at følge en bestemt kur eller lignende. Jeg har før tabt 24 kilo på et år, så jeg synes selv jeg er godt rustet til at vide hvad der skal til for at tabe sig. Forskellen på denne gang og nu er at jeg har den lorte depression som stopper mig i rigtig meget. Jeg har ikke samme styrke til at gå all in, med kold tyrker på alt hvad der indeholder sukker, hvede osv. Det er bare ikke realistisk for mig længere. Men det var super effektivt dengang. Denne gang tager jeg små delmål og fylder stille og roligt mere på. Det kan også være jeg skifter målende ud efterhånden. Det vil sige at selvom jeg er igang med et vægttab, kan man altså godt risikere at se mig køre en sodavand ind en dag eller måske spise noget usundt. Det hele afhænger af mine delmål og på sigt er disse ting selvfølgelig fjernet. Men det skal være i et tempo jeg føler jeg kan overskue. Især fordi jeg står ret alene i min kamp. Min metode vil uden tvivl tage rigtig meget tid og være virkelig langsom før jeg kan forvente resultater. Men det har jeg det faktisk fint med. Så følg med fra starten. Det bliver en spændene bloggerrejse er jeg sikker på. Og smid gerne et lille hep på vejen ind i mellem. Det der motivere mig mest til at blogge er alle mine søde læsere. Så jeg håber jeg kan hive noget af den motivation ud og bruge på mit vægttab også. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar