Undskyld jeg roder


Måske du allerede har lagt mærke til det på Facebook. Der er ENDELIG ved at ske nye ting her på bloggen. Noget jeg har ventet på rigtig rigtig længe. Men jeg har været begrænset af min mobil og der kan man altså bare ikke ændre super meget på sin hjemmeside. Så nu fandt jeg en gammel brugt computer på den blå avis, til ingen penge. Som i vitterlig ingen penge. Det er en macbook og jeg fik presset sælgeren ned til 250 kr. Så kvaliteten er også derefter. Den kan ikke opdateres til nyeste software og jeg kan ikke hente hverken chrome, firefox eller explore til den, fordi den er for gammel. Den er tung og uhandy at sidde med og mine mange filer på dropbox fylder for meget til at jeg kan hente det hele ned. MEN  jeg er totalt lige glad. Den kan gå på nettet og jeg kan blogge løs og skrive videre på mine bøger. Det er så fedt og trods alt blot en midlertidig løsning indtil jeg lige har de der famøse 10.000-15.0000 kr jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til, til en nyere model.

Så nu er jeg endelig i fuld gang med at ændre bloggen, både visuelt og rent teknisk. Facebooksiden har fået nyt navn og nye billeder på. Min instagram har fået nyt navn og jeg har købt nyt domæne til bloggen. Det gamle Drengestreger domæne beholder jeg dog stadig, minimum et års tid endnu, mest på grund af google. Jeg har besluttet at min snapchat profil pt er inaktiv. Det har jeg fordi at instagram nu har indført sammen koncept og her når jeg ud til de samme følgere som på snapchat, plus mange flere som følger med på instagram.


Jeg har ændret en del her på hjemmesiden allerede, men er ikke helt færdig med det endnu. Derfor kan du måske godt komme til blogindlæg, især de gamle, hvor tekst og billeder måske ikke helt passer sammen. Det skal nok komme med tiden. Coverbillede og profilbillede på facebook er også kun midlertidligt, da de billeder jeg har planer om, kræver en anden årstid og en fotograf der er frisk. Kender i mon nogen? Gerne en amatørfotograf eller lærling der mangler mig til at øve sig på, til billige penge og selvfølgelig med omtale her på bloggen.  I så fald så skriv endelig til mig.

Så kære skønne læsere. Undskyld rodet. Jeg knokler for at få det færdigt hurtigst muligt.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar