Udsalg betweens tøj til de 8 til 16 årige

Oliver er kommet op i en tøjstørrelse der åbner op for en helt ny verden af børnetøj. Derfor har det selvfølgelig ikke taget mig mange minutter at finde en fed webshop der sælger lækkert tøj til de store unger. De såkaldte tweens og teens. Costbart, ByHound og Outfitters Nation er blandt nogle af de fede mærker der sælges på webshoppen.

Betweens.dk holder lige nu udsalg og der er virkelig gode besparelser. Hvad med et par super fede boksershorts sat ned fra 60,- til kun 15 kr.? Selv når der ikke er udsalg er priserne rigtig fornuftige, samtidig med tøjet er sejt og moderigtigt. Jeg har allerede spottet mange lækre sæt som ville pryde i Olivers garderobe. Klik ind her og se alle de lækre varer. Der er selvfølgelig også pigetøj på shoppen.

BETWEENS

 

Siden indeholder affiliate

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar