Tumletid!!!

Af gode grunde er bObles allerede nævnt her på bloggen, men de herlige skumdyr kan sagtens tåle lidt mere omtale!!! Vidste du fx at du nu kan få lyd til nogle af de nye produkter?

bObles har et genialt koncept, nemlig tumletid.  Det holdes flere forskellige steder i landet og foregår i butikker som fx. illums bolighus.

Her får man mulighed for at afprøve produkter, og få inspiration til leg.

Philip nød gyngen, så mon ikke den kommer på ønskelisten?

Herhjemme har vi haft bObles i mange år! faktisk så længe at vi fx har en flodhest, og hvis nogen har fif til lege med den så sig endelig til.

Nå men vores nyeste bObles er rullebrættet.

DSC_0124

Her er elefanten ovenpå brættet, det går at den kan fungerer som gåvogn. Eller som på billedet som i sikkert godt kan se, at elefant + rullebræt = søhest som Isabella der er havfrue ridder på 😉

Dette afspejler meget fint min regel om, at der ingen regler er når man leger med bObles. Drop forestillingen om hvordan dit barn skal bruge skumdyret og lad det udforske selv!

Som pædagog er jeg ret vild med bObles, og har et ønske om at inddrage det i hverdagen! Jeg er vild med de muligheder børnene får på tværs af køn og alder. ..

  køb bobles gyngen og en masse andet bobles i nye flotte farver og selvfølgelig de velkendte farver lige her

Siden indeholder Affiliate link

Christine Matz

Christine er mor til 2 skønne børn og gæsteblogger hos Drengestreger. Du kan desuden følge hende på instagram, hvor hun har lækre giveaways og skønne billede @christinematzdk

More Posts


10 comments

 1. Stine says:

  Vi har sendt vores lille bObles kylling med i VS. Elliott har nemlig svært ved at sidde på numsen med benene strakt foran og ved fys’en fik vi at vide at en lille skumpude under numsen ville være en stor hjælp – da alternativet ellers er den knæ-usunde stilling: W
  Og kyllingen er genial da han enten kan sidde og gynge på den eller bare sidde fladt.

  • Christine Matz says:

   Det er nemlig lige præcis det! De giver så mange forskellige muligheder! Dejligt at i fandt et godt alternativ 🙂

 2. Julie Levin-Sarrau says:

  Åhh Bobles:-) Herhjemme er det også et hit:-) Mht flodhesten så kan jeg ikke komme med fif:-) Jeg har købt en hval og aner ikke hvorfor udover den ser sød ud:-) Skønne unger du har dig

 3. Linda says:

  Jeg har også haft er godt øje til gyngen, men synes desværre ikke vi har pladsen til den herhjemme. Herhjemme har vi indtil videre rullebrættet, elefanten, kyllingen, og de store motorik ringe. Og de her helt klart ikke de eneste der skal bo her hos os.

  Ps. Dejlige unger! Skønt at se at mindste manden nyder gyngeturen 🙂

Skriv et svar