Tips til en fed nytår for drengene

Jeg har samlet nogle ting som jeg ved vil falde i god jord hos mine drenge på Mandag… Mon ikke din søn vil være lige så vild med det?
Det afhænger selvfølgelig af alder, men min søn var 4 år sidste år, da han begyndte at se det sjove i disse flasker.. Han er en meget forsigtig dreng, der ikke er så meget til høje lyde. Men en stor pose af dem her, og de blev brugt flittigt da han først fandt ud af at de ikke er så høje alligevel..
Knæklys var da jeg var barn, en lille ting man købt hos en fiskeributik og havde i munden imens man dansede på sodavandsdiskoteket. Det er selvfølgelig rigtig farligt og jeg kunne aldrig drømme om at mine børn fik lov til det idag. Men som armbånd, skører briller eller en sjovhårbøjle vil jeg sagtens købe til dem idag, og de synes det er rigtig sjovt at lege med. Et tip hvis man ikke kan vente til det er sent og mørkt.. Køb mange, for de mister hurtigt lyset og falmer i farven i løbet af et par timer.
Uanset om du køber de billige paphatte eller de dyrere hatte, så vil børnene elsker dem. Og synes det er sjovt og lidt fjollet at de voksne også har hatte på. Herhjemme plejer vi at give drengene lov til at vælge en hat hver i den lidt dyrere ende (30-100kr.) og så gemmer vi den til udklædningskassen bagefter.. Og de bliver også brugt godt resten af året når der skal klædes ud.
Børnechampagne er meget sødt. Min ældste dreng kunne ikke lide det de første par år han fik det. Den yngste får det for første gang i år. Nu kan min ældste også godt lide det efter han har drukket spandevis af det til en børnefødselsdag hos en fra børnehaven 🙂 Måske det hjalp lidt da han så at der var mcqueen på flasken.
Holder børnene ud til kl 12, og vil de gerne med ud og fyrer krudt af, kan det være en fordel med nogle hørerværn i børnestr. Især hvis man bor i et bolibyggeri som vores, der ligger så tæt så lyden ikke rigtig for lov til at kommer fri (ved ikke om det giver mening), for så bliver lyden lige en tand højere.. et billigere alternativ kan være øreprobber, men de kan være svære at holde inde i de små ører.
Det er måske ikke så stort et hit, men hver et godt forbillede og ta beskyttelsesbriller på. Det er super vigtigt, og samtidig giver det drengene et billede de kan vokse op med, at beskyttelsesbriller ikke er kiksede, men en del af et udstyr når man leger med krudt. Så det gælder også farmand og hvem der ellers er ude og fyre krudt af.. 😉

Der findes et hav af opskrifter på alkoholfri drinks på nettet.. Og ungerne vil elske at drikke drinks i de flotteste farver.. Man kan f.eks. nemt lave en filurdrink.. appelsinjuice og rød sodavand.. Det smager skønt også selvom der ikke er vodka i.. Jeg drak mange af dem, det nytår jeg var gravid 🙂

Knaldperler er nok noget af det første man lærer at bruge af nytårs”krudt” som barn. Min søn der fylder 3 år om 2 mdr. har lige kastet nogen for første gang.. Og det gik fint. Bare sørg for at der hele tiden er en voksen til stede til at holde øje at børnene ikke kaster efter hinanden.
Alle former for nytårspynt der larmer, vil de fleste børn elske. Jeg plejer at blive trætte af den lyd det giver efter ca. 3 minutter. Men ungerne elsker dem.
Lad børnene pynte hele stuen op med masser af disse. Så har du fred til at gøre dig selv klar til aftenen imens.
Gør en undtagelse og lad ungerne puste sæbebobler af små champagneflaske med sæbevand i. Kan købes i bl.a. Netto.
Køb en billig hårfarve på spray, der let går af i næste hårvask. Det kan være alt fra flotte farver, til glimmer spray. Lav sejt strithår i bandittens hår, og spray spidserne med farven. Der ser super frækt ud til det små.
Til sidst har jeg stjernekastere. Det er meget forskelligt om børn kan lide dem eller ej. Men som regel synes de fleste børn at de er sjove.
Jeg har købt en skattekiste til hver af drengene til nytår. Den indeholer som du kan se på billedet herunder, forskelligt nytårsgejl som de kan hygge sig med i løbet af aftenen. Den koster 30 kr i netto og der findes en pige version og en drenge version.
Har du flere gode idéer, så del dem gerne her eller på facebooksiden.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar