Tips og idéer til en (u)hyggelig Halloween

I år har vi gjort lidt ekstra ud af Halloween end vi plejer. Drengene har været vilde med samtlige idéer jeg er kommet med og selvom det ikke direkte var en halloween fest, men bare ganske almindelig familie hygge, så blev det en stor succes.

Græskar
Ingen Halloween uden græskar. Drengene skar selv hver deres græskar og så lavede vi sammen et fælles lidt anderledes græskar med Lego hoved. Det er vildt nemt og simpelt at skære. Jeg tegnede mønsteret i hånden, altså ingen skabelon er brugt. Og så var det bare at skære det ud. IMG_7117.JPG

Menuen
Aftensmaden skulle selvfølgelig også være uhyggelig. Siger det med det samme. Forvent ikke særlig fancy mad i dette afsnit. Det lyder kedeligt, men ungerne elskede det.

Så vi startede med afskåret fingre med blod = pølser med brød og ketchup. Drengene var vilde, nok mest fordi at jeg plejer at være ret så Anti pølse og brød aftensmad. Så at jeg ligefrem selv foreslog det til aftensmad, er i sig selv en sjældenhed. Jeg havde skåret lidt i pølserne så det lignede at der var negle og folder på, som en rigtig finger.

IMG_7125.JPG

Der blev også serveret mumietoast aka toastbrød med tomatpuré og skive ost i ovnen. Øjnene kan bla laves af Oliven eller lign.

IMG_7123.JPG

Tortillagræskar, lavet ret simpelt af dobbelt lag tortillas, med mozzarellaost i mellem.

IMG_7129.JPG

Peberfrugt monstre
Nok den mest effektive måde at få børn til at spise grønsager. Drengene spiste næsten en hel Peberfrugt hver, så kan man da snakke om at være effektiv. Udover pasta er der også en smule kødsovs i monsteret.

IMG_7131.JPG

IMG_7132.JPGIMG_7133.JPG

 

Ingen Halloween uden Halloween drinks
Jeg pyntede glassene med noget lakridsdrys og en lakridsstang. Selve drinken er bare orange saftevand. De var et hit!!

IMG_7126.JPG

IMG_7130.JPG

Snacktime
Som aften Snack var der “tænder” på menuen. Lavet af skiver rødt æble som mund, med miniskumfiduser som tænder. Jeg har sat det hele sammen med nogle tandstikker.

IMG_7124-0.JPG

Derudover havde jeg lavet edderkopspind af saltstænger, hvid chokolade og krymmel. Og Knogler lavet af saltstænger og miniskumfiduser dybbet i hvid chokolade.

IMG_7120.JPG

IMG_7121.JPG

IMG_7128.JPG

Har I lavet/skal i lave noget særligt til Halloween??

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar