Test af Reima vinterovertøj

Sponsoreret

Du kender garanteret scenariet. Det meste af vinteren er gået, ungernes overtøj begynder måske at være slidt og du frygter måske om det mon kan holde helt til april, nu hvor vejrguderne påstår at det vil være max koldt langt ind i den måned. Er det tid til en fornyelse af overtøjet?

Vi har i to måneder testet overtøj fra Reima. Elias har testet en flyverdragt, et par overgangsvanter og en elefanthue. Oliver har testet en vinterjakke, en hue og vanter.

  
  
Jeg har hele efteråret ledt efter en elefanthue til Elias. Men det har simpelthen været umuligt at finde, de steder som jeg normalt handler tøj. Hvad skete der lige? Da drengene var små, var det da aldrig et problem at købe en elefanthue. Jeg ved slet ikke hvorfor jeg ikke overvejede at tjekke Reimas webshop ud. For de et rigtig fint udvalg. Elias hue er lækker tyk og rigtig god både som overgangshue og når det er rigtig koldt. Den dækker godt ned på halsen, så han ikke behøver ekstra på halsen. Og den har en perfekt tykkelse, så han stadig kan få sin cykelhjelm på, når han skal afsted i børnehave. Vanterne er overgangsvanter, men som vejret har været det sidste lange stykke tid, har de overhovedet ikke været for kolde. Det var først da frosten og sneen kom, at vi måtte finde nogle tykkere vanter frem.  De er i en super lækker kvalitet og virkelig slidstærke til de ultimative drengelege udendørs. Elias tilføjer at de er ‘mega gode’ til at klatre i træer med, for så glider hænderne ikke så nemt. Og de bliver ikke gennemblødte selvom man leger i vand med dem. 

  
Flyverdragten har jeg heller ikke noget negativt at sige til. Jeg har ikke rigtig så meget erfaring med Reima fra tidligere. Oliver havde en flyverdragt som var et arvestykke for 7 år siden. Den var ret gammel og ikke særlig god eller pæn synes jeg. Generelt syntes jeg egentlig Reima var en smule kedeligt, der var for lidt spræl på deres designs til min smag. Nok også derfor er jeg blevet positivt overrasket efter vores test. De har virkelig ændret sig, når det gælder design. Der er både noget for dem der foretrækker det neutrale og naturlige, men der er også noget for os der er vild med spræl, striber eller flotte mønstre. 

  
Kvaliteten er creme de la creme hele vejen igennem på samtlige af de testede produkter. 
På trods af den længe testperiode, hvor overtøjet har været igennem alt fra frost, regn, kælkebakker, mudderbakker og en enkelt tur i en å, så har det holdt drengene tørre og varme hele vejen igennem. De har været vasket op til flere gange og i det hele taget været brugt rigtig aktivt.alligevel er det hele som nyt. Når først det er vasket er det ikke til at se det er brugt. Det eneste jeg synes mangler, er en del flere synlige reflekser på den sorte jakke. Men det har vi kompenseret for, med en refleksvest udover. Så det er blot en detalje. 

   
Olivers jakke har han virkelig været glad for denne vinter. Med god grund. Må indrømme jeg er ret misundelig på den ham. For hold nu op en lækker jakke. Det er en jakke der virkelig får mig til at ærge mig lidt over at vi ikke har en kommende skiferie at skulle på. Mest fordi jeg ville kunne ta nogle top lækre billeder af ham i den. Der er mange gode detaljer som snefang, lomme til liftkort, en god bred hals og grunden til Oliver i det hele taget ønskede sig den til at starte med; der en lomme til mobil og plads til høretelefoner i indersiden af jakken. Det er smart og det fungere rigtig godt. 

  
Oliver har ikke sin egen mobil endnu. Men han låner nogle gange min gamle uden simkort, til at hører Spotify, søge på youtube osv. Lommen passer fint til en iPhone 4 eller en iPod touch f.eks. En iPhone 6 bliver for stor. 

  
Vanterne som Oliver har testet, er gode varme vanter som i følge Oliver er ‘mega gode til at lave snebolde med’. Han er typen som normalt smider sine vanter væk efter max en uge. Men de her lever endnu. Begge to endda. Jeg mistænker dem for at have en usynlig magisk evne. For i den tid han har gået i skole har han endnu ikke kunne passe på sine vanter. Før nu. Reima kan noget særligt med børn og vanter åbenbart :). Personligt jeg jo ret vild med detaljer. Og selvom de måske ved første øjekast bare virker som almindelige sorte vanter, så synes jeg de har en fin detalje på håndfladerne med stjerner, der samtidig gør at de ikke er så glatte når der klatres i træer osv. 

Du kan se meget mere overtøj fra Reima lige her

  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar