Test af Reima forårs/sommerjakke softshell

Sponsoreret

Oliver har testet denne jakke fra Reima. Den er god som overgangsjakke og vil også kunne bruges på de køligere sommerdage til sommer. Jeg synes at den her overgangsperiode virkelig kan være svær. Skal man pakke vinterjakken helt væk eller ej. Så nu har vi hans vinterjakke som en backup og han bruger denne her de fleste dage. Når det bliver en smule varmere i forårsvejret vil den uden tvivl være den eneste han bruger.


Endnu engang tager Reima fusen på mig. Kvaliteten er så lækker. Stærk og perfekt til de høje krav Olivers aktiviteter stiller til hans tøj. Indvendig er den dejlig blød. Han har plaget om at må nøjes med ærmeløse bluser inden under, siden han fik jakken, fordi den er så dejlig blød.

Normalt køber jeg ikke lyst tøj til Oliver. I hvert fald meget meget sjældent. For han er bare sådan et barn der skaber pletter på lyst tøj med det samme. Og som derefter er umulige at få af. Men indtil videre har hverken snavs eller pletter sat sig fast på jakken. Det skal nok komme, selvom jakken er virkelig lækker, er den næppe magisk. Men at han har kunne holde den ren i så lang tid, trods den sarte lyse farve har alligevel overrasket mig. Jakken er desuden lavet i et materiale som er nem at tørre af med en våd klud. Det er luksus.


Jakken har lækre detaljer. Lynlåsen er i en god kraftig kvalitet. Du kan spænde ærmerne ind med velcro, der er store lommer både udvendig og indvendig. Og så er der aftagelig hætte på som også kan indstilles så den passer til barnets hoved. Alle detaljer er der bestemt ikke sparet på kvaliteten. Selv velcroen er en stærk type og ikke det der fesne der næsten ikke kan hænge sammen, som jeg synes der ofte er på børnetøj.


Jeg er meget positiv over testen af denne jakke. Designet passer desuden rigtig godt til tweens som Oliver. I den alder hvor det helst skal se sejt ud, men der stadig skal være plads til leg og masser af bevægelse og vilde aktiviteter. Det må man sige at Reima lever op til. Du kan købe jakken lige her, hvor du også kan læse meget mere om den.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar