Test af Racoon Flyverdragt

Elias er blevet forkælet med en Racoon flyverdragt til test. Nu er det jo ikke helt vejr til flyverdragt endnu, men jeg synes alligevel vi har testet den godt igennem. Elias er en lille fis med korte ben, så hæng dig derfor ikke for meget på hvordan flyverdragten sidder på hans ben. Til jer med piger, så synes jeg sagtens at flyverdragten kan gå til pigerne også.. Den er hverken meget drenget eller piget. Så har du endnu ikke købt flyverdragt endnu, så vil jeg klart anbefale denne flyverdragt. Læs herunder hvorfor. Du kan købe flyverdragten lige her. Modellen hedder Steno Oxford.

rac

For det første er flyverdragten i et virkelig lækkert design synes jeg. Elias er super glad for de mange stjerner på dragten og jeg er vild med farverne og mønstret i det hele taget. Den skiller sig ud fra de mange ensfarvet flyverdragter som resten af børnehaven ofte har på (med andre ord, den burde være nem at finde i mængden). Og så er den ikke bestemt ikke kedelig at se på…

Rent praktisk så er flyverdragten vind og vandtæt og har tapede sømme. Racoon anbefaler ikke at den kommer i tørreskab, hvilket jeg personligt synes er det eneste minus ved den. Men jeg gætter på at det for at forlænge holdbarheden og evt. de tapede sømme.

• Vandsøjletryk min 7.000 mm
• Åndbarhed min 7.000 g/m2/24 hrs

Detaljerne

Der er mange fine detaljer på flyverdragten. Jeg er vild med vaskebjørn halen, som Racoon har lavet som lynlås. Den er altså super sød… Derudover er der selvfølgelig også et sødt Racoon logo på siden af det ene ærme. Bag på det ene bukseben er der 3 stjerner som også fungere som reflekser. Der er faktisk 3 stjerner, det var det der med de korte ben 😉

En fin og vigtig detalje på dragten er at man kan spænde den ind i livet, indvendig i dragten. Det er super smart og noget jeg ikke har set før på de andre mærker drengene har haft. Begge mine drenge har altid været slanke af bygning (hvor faen de géner så er fra 😉 ), så det er virkelig smart at man kan dette, uden at der hænger snore eller andet upraktisk rundt omkring på flyverdragten. Det er med til at gøre det nemt for børnene at løbe rundt og lege aktivt, selvom de er pakket godt ind. Den er derfor heller ikke alt for tyk, men giver stadig masser af varme til barnet. Elias var dejlig varm, efter vores lille photoshoot, men uden at kampsvede.. Jeg kommer selvfølgelig med en feedback mere, når frostvejret for alvor er kommet til sydsjælland. Men vi er super positive herfra. Find flyverdragten og en masse andet tøj fra Racoon lige her. Dragten findes desuden som vinterjakke og babyflyverdragt..

raco

Dette indlæg er sponsoreret, men alle ord og holdninger er 100% mine egne.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


4 comments

Skriv et svar