Test af Molo bluser fra kids World.dk

Sponsoreret

Drengene har testet bluser fra Molo i samarbejde med KidsWorld.dk

Jeg synes den nuværende kollektion fra Molo er super fed og med en god blandning af neutrale og vilde farver. 

  
Elias har testet blusen med lyssvær som han også ønskede sig til sin fødselsdag. Så han var lykkelig dag han så den kom med posten. Han er en dreng med mange meninger om blusen. 

Elias bedømmer: 

Den er dejlig blød og så er det ret sejt at sværene lyser i virkeligheden helt uden batterier. De lyser bare ikke særlig godt i mørke. Men de går ikke i stykker selvom man spilder vand på. Jeg har nemlig sprøjtet vand på blusen ude på badeværelset, så det ved jeg at den godt kan tåle. Det er sejt at der både er Darth Vaders svær og ham troldens svær på. 

Lige til info så lyser sværene altså ikke rigtigt, men jeg kan godt se hvorfor han tror det. De ser lidt livagtige ud og den hvide farve i sværet giver en god detalje. “Trolden” som han hentyder til er Yoda fra Star Wars. 🙂 

   

 Du kan købe blusen fra Molo lige her

Snedige slanger og hurtige biler

Oliver har testet to bluser. Begge nogle som passer til hans personlighed synes jeg. Jeg har jo nærmest gjort børnetøj til en slags hobby. Jeg nyder at følge kreativiteten hos de forskellige børnetøjsmærker, for der er stor mulighed for at købe tøj som matcher det enkelte barns personlighed og det er en shoppestil jeg bruger en del når jeg køber tøj til drengene. Det skal passe til den type lege de leger. For Olivers vedkommende skal der være plads til bevægelse, at blive beskidt og ikke mindst udendørs aktiviteter. Og så skal printet være noget som jeg med sikkerhed ved han vil synes er sejt, lidt drengerøvstema og som jeg samtidig helt egoistisk kan holde ud at se ham i. Nu er han en tween der er begyndt at gå lidt op i hår og tøj skal være helt perfekt. Og det skal helst være sejt. Så jeg kan ikke bare købe efter egne meninger mere. Han vil have noget at skulle have sagt, hvilket jeg kun synes er helt fint. Selvom det i sidste ende stadig er mig der har det sidste ord. 

  
Apropos tweens, så synes jeg det er rart at Kids World.dk prioritere de store børn også. Jeg synes de fleste webshops stopper ved 10 år, på trods af at de mærker som de fører har størrelser til de store børn også. Det er rart, især når man har børn i flere forskellige størrelser, at kunne shoppe ynglingsmærkerne samme sted. Oliver har testet en t-shirt fra Molo med en mega fed bil på der kører om kap imod en gepard. Oliver elsker printet på denne her. Mest fordi det bare er ‘mega sejt’. Jeg har ofte tendens til at få købt markant flere t-shirts end lange ærmer til drengene. Især Oliver. Han er heldigvis god til at ta en langærmet basisbluse inden under og på den måde får vi også brugt t-shirts selvom det er vinter og koldt udenfor. 

  
  
Du kan købe t-shirten fra Molo lige her. 

  
Slangeblusen fra Molo er egentlig ikke en type bluse jeg normalt ville købe til Oliver. Han er (ligesom sin mor) ekstremt dårlig til tøj med hvide farver som der er i baggrunden på denne. Hvor Elias er typen hvor jeg nærmest bliver overrasket hvis hans tøj er ekstremt beskidt, så er det dagligdag med Oliver. Blandt andet fordi han bruger rigtig meget tid udenfor og med ting hvor man bare bliver møgbeskidt. Men nu er denne her bluse ikke sådan kridhvid og kontrasten til de naturlige farver fra slangerne, håber jeg at kommende jordpletter og andre pletter måske drukner lidt i billedet. 

   
Bonus ved slangeblusen: Jeg får ekstra mange krammere af Oliver, fordi han ved hvor meget jeg hader slanger og han synes det er sjovt at slangerne “overfalder mig”. Med ekstra krammere fra en tween kan jeg godt overspille min fobi lidt ekstra 😉 

Du kan købe blusen lige her

  
Jeg har fuldt Molos mærke de sidste 7 års tid. Jeg har endda været så priviligeret at arbejde hos dem i en periode. Jeg har også haft perioder hvor Molo var et mærke jeg har holdt en pause fra at købe tøj fra. Mest fordi deres tøj jo er meget pang og vilde mønstre og mine øjne trængte til en pause med noget mere neutralt. Men jeg må sige at der er sket en udvikling siden Oliver var baby. Faktisk også bare siden Elias var baby. Jeg synes kvaliteten er blevet forbedret markant. Farverne og pasformen holder meget bedre i vask end tidligere og man får ikke lige så hurtigt det der grumset look, som de gamle print hurtigt fik. Molo er så småt ved at bevæge sig op i en kategori hvor jeg ikke kun køber tøjet for udseendets skyld, men hvor kvaliteten også indspillet en stor rolle. Deres vinterovertøj og uld undertøj har jeg dog altid synes var af rigtig god kvalitet. Men hvis vi nøjes med at fokusere på deres bluser med print, så er der sket en kæmpe forandring de sidste år, til en meget bedre kvalitet. Du kan finde rigtig mange vilde nyheder fra Molo til både drenge og piger lige her

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar