Test af Mallow drengetøj

Sponsoreret

Vi har testet løs af det nye mærke Mallow som laver sejt hverdagstøj til drenge. For en god ordens skyld, så er samtlige meninger altid mine egne og ingen har købt sig til min mening. Så skulle det være på plads. Vi har testet fire bluser. 

  
Jeg er vild med designet på alt deres tøj. Det er en god blanding af de vilde og farverige og det mere neutrale. Og hele kollektionen kan mixes på kryds og tværs og stadig passe super godt sammen. 

  
Tøjet sidder rigtig godt på drengene, det er dejlig blødt og behageligt for dem at have på en helt dag. Der er virkelig tænkt på komforten i tøjet, det kan tydelig fornemmes når man ser tøjet i virkeligheden. Noget af det der er vigtigst for mig er kvaliteten og holdbarheden af farver efter vask. Det går jeg rigtig meget op i. Men også her får jeg bekræftet mine høje forventninger. Kvaliteten er nemlig stærk og kan sagtens holde til vilde lege som især Oliver har tendens til. Der kan klatres i træer, lege slåskamp og rulle ned af mudret bakker og tøjet ser stadig ud som nyt. Der er stærke syninger i tøjet, det kan i hvert fald holde til de vild slåskampe ham og hans venner leger i Sfo’en. Nu har vi desuden vasket tøjet en del gange og det både føles som da det var nyt og ingen farver, print eller andet er blevet misfarvet, eller mistet farve under vask. Prisen på tøjet er på et fint niveau synes jeg. Og det kan bestemt anbefales. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg vil vælge tøj fra Mallow. 

Du kan se hele deres udvalg lige her. 

  

    

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar