Suger det sidste liv ud af sommeren

Sponsoreret


Ferien er for alvor slut og hverdagen er kommet tilbage. Det har været en stor ting for Elias, som startede i 0. Klasse. Det er vildt og alle mine bekymringer som jeg tidligere har blogget om, er næsten blevet dæmpet i den periode han har gået i førskole. Rent mentalt svinger det ret meget med at være klar til hverdag igen. Drengene har været hjemme i 6 uger, med undtagelse af to dage, hvor de blev nødt til at komme i SFO. Så på den ene side trængte de virkelig til at komme tilbage til de faste rutiner igen. På den anden side så har vejret bare ikke været super sommervejr.. Synes i hvert fald at regnvejrsdagende gør deres for at dominere dette års sommer. Så vi gør vores for at hive det sidste ud af sommeren  og udnytter hver en solstråle der kommer. Derfor var det super lækkert at kunne lave en hurtig tur til stranden efter drengene fik fri fra skole i dag. 

Elias har hele sommeren ønsket sig en Swimfin til når han svømmer. Både i badebassinet og på stranden. Derfor har drengene fået lov at teste en hver, endda i deres ynglingsfarver. Du har måske allerede set den intro jeg lavede på både Snapchat (camilzh) og på det nye instagram stories. Jeg blev ret overrasket over hvor let sådan en swimfin er. Den vejer ingenting og virker til at være super behagelig for ungerne at have på. Det gode ved en Swimfin er at barnet stadig selv skal arbejde for det.  De bliver tvunget til at øve forskellige måder at svømme på, men uden et stort og klodset badebælte, som bare er i vejen hele tiden. Jeg fandt desuden en film på youtube der viser hvordan den voksne kan holde i finden, når barnet svømmer på ryggen. Det er smart. Gå ind på youtube, der er masser af inspiration til hvordan en Swimfin kan bruges. 


Det er primært Elias der har testet den på korrekt vis. Oliver kan ikke alle svømmeteknikker, men er lige på grænsen til at kunne svømme uden bælte. Så han bruger mest hans til at lege han er en haj imens ham dykker. Hvilket i sig selv, jo også er en super øvelse. Vejret har desværre ikke været særlig strand venligt, efter vi fik swimfin. Så vi har indtil videre kun prøvet dem én gang. Men jeg er allerede fan. Den er genial fordi børnene kan bevæge sig meget mere frit end de kan med et badebælte. Og de skal som sagt stadig arbejde for at holde sig oppe, men de føler sig meget mere trygge med en swimfin på. En bekendt fortalte mig desuden hvordan hendes børn på en ferie havde brugt swimfin. Efter 4 dage smed de den og kunne trygt svømme uden. Det er sejt. 

Du kan læse mere om swimfin her og den kan købes lige her (Affiliate link). 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar