Stjerne lysestage fra Medusa Copenhagen

Yay i år er det endelig lykkedes mig at få fat i den lækre stjerne lysestage fra Medusa Copenhagen. Sidste år var den revet væk og helt umulig at få fat i i den store størrelse.. Så denne gang forudbestilte jeg den lige her for at være sikker på at få den hjem inden jul. Og YAY den er kommet med posten i dag. Er du lige så vild med den som jeg er, så kan den købes lige her. Kalenderlyset er fra noget så glamourøst som Bilka hehe…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Juletid.

Skriv et svar