Stem på Drengestreger som bedste blog til Børn i byen prisen

Så er det blevet tid til at du kan være med til at bestemme hvem der skal nomineres til Børn i byen prisen 2015. Hvis man som blogger har bare en smule stil, så er man cool og lader som ingenting og håber på det bedste.. Så cool er jeg slet ikke, det indrømmer jeg gerne… Det brænder i mine fingre for at fortælle jer at I nu kan stemme på jeres yndlingsblog og en masse andre kategorier..

Jeg ved godt mine chancer er mikro små, fordi der findes så mange seje bloggere i blogland. Mange som er mindst ti skridt foran mig. Konkurrencen bliver bestemt ikke mindre af de mange mere eller mindre kendte som begynder at få børn og pludselig kalder sig for mommybloggers. Men jeg vil sku gerne prøve alligevel. For tænk nu hvis 😉

Der var rigtig mange som var søde at nominere mig sidste år og den bekræftelse er altså fantastisk.. Den varmer også selvom man ikke går videre..

Så en lille bøn med en stor betydning. Hop ind her og skriv Drengestreger under kategorien bedste blog. Også selvom jeg ikke bliver nomineret, så vil det betyde sindssygt meget for mig. Du kan desuden vinde masser af lækre præmier uanset hvem du norminerer hvis du skriver din mailadresse og hvis du synes du vil sætte et ekstra præg på hvem der skal normineres, så kan du jo gøre det både fra din computer, tablet og mobil.. Din bedre halvdel har sikkert også en mobil du lige kan stemme fra 😉

image

Inden det virker alt for ego, så har jeg selvfølgelig skrevet en del andre blogs også og ikke kun min egen.. 🙂

Du bestemmer selv hvor mange kategorier du ønsker at udfylde.. Ligesom det er helt frivilligt om du vil give din mailadresse til børn i byen.. Stem på din ynglings lige her.

image

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar