Steder der skal ses, Astrids Lindgrens verden og Mumiland

I år er vi så heldige at min mormor har inviteret os på en miniferie til Legoland. Vi har aldrig været der, heller ikke da jeg selv var barn, så det bliver vildt sjovt tror jeg. Mere om det kommer når vi har været der. I dag vil jeg nemlig sætte fokus på to andre steder der også virker til at være topseje og bestemt er på min liste over sommerferiemål inden drengene bliver for store. Det viser sig at Norden slet ikke er helt værst at holde sommerferie i 🙂

Besøg Mumitroldende
Har du nogensinde været i Mumiland i Findland? Jeg kendte ikke til dem før jeg læste om dem i det fantastiske blad Lille Nord. Du kan besøge de populære mumitrolde og hele deres lille verden. Jeg synes det ser fantastisk ud. Og er bestemt et sted der står højt på vores drømmeliste. Har du været der før? Du kan læse meget mere på deres hjemmeside lige her.

mu

Fuld af oplevelser i Astrid Lindgrens Verden
I Serige ligger Astrids Lindgrens verden, hvor du kan møde alle dem vi alle elsker herfra. Se Emil hejse lille ida op i flagstangen eller Pippi Langstrømpe kæmpe imod sørøverne. Parken er også nævnt i Magasinet Lille Nord, men det havde jeg til gengæld godt hørt om i forvejen. Du kan læse meget mere om parken lige her. Har du været der før?

alv

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar