Det er tid til at få pulsen op – og en status på marts

En lille opdatering omkring mine små skridt i mit vægttabsforløb. Til jer nye der læser med, kan i læse mere om min metode lige her, hvor det hele starter. I korte træk handler det om at jeg hver måned ændre på nogle usunde vaner eller tilføjer nogle sunde.


I marts var mit næste skridt at få noget mere motion ind i min hverdag. Det skulle starte i det små, fordi jeg skulle kunne overskue det hele i forhold til min depression. Jeg er stor fan af de her tabata videoer, de er virkelig gode når ens depression bare fucker fuldstændig. De vare kun i 5 minutter, men de gange jeg ikke føler det er nok, tilføjer jeg bare nogle flere videoer til dagens trænning.

Status på Marts måned er lidt blandet. Starten gik virkelig dårligt. Simpelthen fordi jeg glemte at træne. Det er så kikset som noget kan være. Men det var først når jeg kom i seng, at jeg nåede at tænke at det glemte jeg da fuldstændigt. Det lyder som verdens dårligste undskyldning haha. I løbet af måneden har jeg dog oppet mig og blevet bedre til at huske at træne. Men der har stadig været svipsere rundt omkring.

Det nye skridt for April måned, har også motion i sig. Hvor tabata primært handler om styrketræning, så skal der i April tilføjes noget hvor jeg kan få pulsen lidt mere op. Samtidig skal det gode vejr udnyttes, for det er denne årstid at jeg har det bedst i forhold til min depression. Der er mere overskud, humøret er bedre, alt er bare bedre når det er forår. Derfor har jeg sat 3 ugentlige løbeture eller cykelture ind. Med krav om at distancen skal være mindst 3 kilometer. Den anden dag var jeg så til lægen, som gav mig forbud imod at løbe, fordi det er for belastende for mine knæ og min ene ankel som har en gammel skade. Mega surt for jeg elsker at løbe og savner dengang jeg løb motionsløb. Men det skal nok komme igen, når jeg først har tabt mig. Derfor bliver det 3 ugentlige gåture i højt tempo eller cykelture.

Det betyder jeg at jeg vil få motion 6 dage om ugen nu, i større eller mindre grad. Men også noget mere frisk luft, som virkelig er guf for ens hoved, når man har depression (og vel egentlig også selvom man ikke har en depression). Så krydser vi bare fingre for at April vejret bliver lige så motiverende som det har været indtil nu. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  1. jeanette Henriksen says:

    Jeg er også selv igang med et sundere livsstil og prøver at få mere motion ind..
    Det går heldigvis godt her og jeg håber også du er kommet godt igang igen..

    Hepper på dig..

    Knus <3

Skriv et svar