Sommerlækkerier fra Allevo, lige til strandtasken

Jeg har modtaget den en rigtig lækker goodie med posten. Det passer lige til en tur på stranden med ungerne eller alene (hvis man har tiden til det).

Køletaske fra Green Gate, Solcreme fra P20, Magasiner fra ELLE, Solbriller fra dinsolbrille.dk, Sugerør fra Miss Etoile og Måltidserstatning fra Allevo.

De smarte solbriller er fra Din solbrille, som sælger solbriller til en rigtig god pris. Her er OLYMPUS DIGITAL CAMERAmange fede solbriller til et budget hvor alle kan være med. De sælger også solbriller til børn som er super fede. Brillerne jeg har modtaget er i en rigtig god kvalitet og kan holde til at ungerne får fingrene i dem. Helt perfekt, så jeg ikke længere skal holde vejret hver gang en af drengene får fat i mine Chanelsolbriller. For de her kan sagtens holde til klodsede børn (og voksne!).
Tjek det hele ud lige her.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHusk solcremen når du og ungerne er ude i solen.

P20 giver beskyttelse op til 10 timer, kan bruges i vandet og tørre hurtigt ind i huden. Må indrømme at jeg aldrig havde hørt om den før i dag. Men efter at have testet den, er jeg ganske imponeret.
Tørstig i sommervarmen

Som overvægtig kender jeg alt til sommerens fristelser når det er rigtig varmt. Derfor blev jeg ret begejstret for at afprøve produkterne fra Allevo. Man kan nyde dem afkølet eller fryse dem ned og spise dem som is. De indeholder kun 200 kalorier og mætter rigtig godt. Derfor kan de også bruges som et sundt mellemmåltid eller måltiderstatning. Drikken findes i flere smagsvarianter  og er kun et lille udpluk af deres serie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil du igang med et seriøst vægttab ved hjælp af Allévo, kan du gratis melde dig ind i deres Slankeklub på deres hjemmeside. Her får du en god guide til hvordan du bedst muligt ser sunde og varige resultater af dit vægttab. Jeg har før prøvet andre alternativer til at tabe mig og må indrømme at jeg aldrig har været fan af produkterne. Men Allévo giver en god måde at kickstarte et vægttab uden det behøver at være kedeligt og smage forfærdeligt. Nu har jeg kun prøvet de færdiglavet drikkke. Men de er super lækre og skræmmer mig ikke væk for at prøve resten..

Du kan købe Allévo i bl.a. Bilka, Føtex og Kvickly. Du kan desuden både købe og læse meget mere om produkterne lige her.

Tusinde tak til Kompas Kommunikation for den fine overraskelse.

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar