Soft gallery SS15

Absolut sidse indlæg fra denne sæsons modeuge. I promise. Men det er værd at læse med, det lover jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har nemlig været til et super hyggeligt blogevent hos Soft Gallery i samarbejde med Noise Pr kids. For mit vedkomne var det sidste dag i modeugen. Det kom helt bag på mig hvor sindssygt træt man er efter sådan en uge. Kæresten driller mig, fordi jeg har øffet ovet hvor hårdt og træt man bliver af at komme til så mange events. Og hvor ondt i armene man får af at slæbe på goodiebags. Og ja jeg kan godt høre hvordan det lyder. Men altså når man er fra sydsjælland så er det ikke ligefrem hverdagskost 😉 Nå tilbage til blogeventen.

Først fik vi serveret en lækker brunch hvor der blandt andet var en lækker yoghurt fra Hansens. Det hele var super fint og lækkert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Soft Gallery SS15

Der er mange lækre kommende musthaves fra Soft Gallery. Personligt bliver det en virkelig dyr omgang til foråret når Olivers garderobe skal opdateres til foråret. Leopard, løver, blæksprutter og meget mere er at vente. Jeg mødte rigtig mange søde bloggere, som jeg desværre ikke kan huske hvor var fra (læser i med så spark lige til mig, så skal jeg sørge for at linke til jer 😉 ).

Jeg skal stadig lige lære det der smalltalk, især når stortset alle de andre bloggere har et kæmpe blognetværk og kender hinanden knald godt. Jeg har ikke veninder med som blogger og er derfor stadig ret alene i denne verden. Men Lortemor var dog så sød lige at komme over og sige hej. Hun er jo i mine øjne nærmest Bloggerdronningen over dem alle og det forståeligt nok. For hun er jo skide dygtig. Også selvom hun ind i mellem giver blogs som min lidt høvl i hendes indlæg 😉 Hun er stadig skøn og jeg følger hende trofast.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musthaves

Ligesom jeg troede at Oliver så småt er ved at blive for stor til tøj med dyreprint på, så kommer Soft Gallery og beviser at jeg tager helt fejl. Til foråret kommer der nemlig flere print med dyr, som er sindsygt fede. Som udelukkende drengemor har jeg ofte kigget langt efter alt det nuttede leopardprint der er i butikkerne til piger. Det har Soft gallery tænkt på og til foråret kommer der de sejeste styles med leopardprint til drenge. Både som bukser og t-shirt. Glæd jer. Løvehovedet på den grå bluse vidste jeg allerede at jeg skal købe da jeg så den til modeshowet på Ciff kids.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marmor

Må indrømme da Soft Gallery kvinderne nævnte tøj med marmor print, tænkte jeg OH NO! Det har de bare ikke gjort. Men da jeg først så det, synes jeg faktisk at de formået at gøre det ret så godt. Sættet er super lækkert, god kvalitet (ligesom resten af deres tøj). Det skal helt sikkert ses live, de har i hvert fald fået mig overbevist. T-shirten er uden tvivl et af de kommende musthaves.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et af mine musthaves i denne kollektion er helt sikkert disse styles herunnder. Kan så meget se især Elias i tøjet til sommer. Især blusen med aben og de matchende shorts. Det er så fedt. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til Oliver vil disse to bluser uden tvivl blive et hit. Jeg synes især det er fedt at det endelig er lykkedes for nogle at lave leopardprint til drengene, uden at det bliver feminint. Løvenblusen er mindst ligeså cool.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Soft gallery til voksne

Soft gallery laver faktisk også kvindetøj. Det er IKKE børnetøjet lavet i voksen størrelser, men en lækker kollektion der er henvendt til kvinderne. Der er kun enkle ting der går igen fra pigetøjet, men det gør de faktisk godt. Alt tøjet blev taget utroligt godt imod af alle de andre kvinder (med min overvægt er jeg vidst ikke lige målgruppen *gnæk*). Det er super smart og skiller sig ud fra mængden. De laver desuden også super lækkert badetøj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan se meget mere til Soft Gallery lige her. Tusinde tak til Noise PR og Soft Gallery for invitationen.

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar