Sneakpeak på Danefæ SS16


Med alt det vikingetøj vi ejer herhjemme skulle man tro at jeg snart blev træt af at se på det. #Notgonnahappen

Erik hitter stadig stort hos begge drenge. Det har primært været Oliver der har været vikingefan, men Elias er så småt ved at hoppe med på bølgen. Især hans seminye Erikpude er især blevet krammet meget og været med på mange ture.

På Ciff kids var jeg et smut forbi og hilse på de skønne kvinder bag Danefæ og se alt det lækre tøj. Der er meget nyt og lækkert at se frem til. Blandt andet en superhelt-viking som Oliver har ventet lææænge på de lavede. Personligt er jeg helt vild med Indianer-vikingen som også kommer til næste sommer. Og ja rigtig mange andre ting. Danefæ er generelt altid et af højdepunkterne for mig når jeg besøger Ciff. Det er dem jeg tænker først på når jeg planlægger mine besøg hos de forskellige mærker.

IMG_7173.JPG
Fodboldblusen får comeback og så kommer der de lækreste stribede bukser. De kommer både som shorts og lange bukser. I en god kraftig kvalitet, der kan klare masser af leg. De er altså seje synes jeg. Må hjem i Elias garderobe næste år.Der kommer desuden nogle af de allerede velkendte print i nye friske farver. Det bliver godt og jeg lover at jeg nok skal vise meget mere når vi kommer længere frem. Sommer kollektionen er altid den hvor jeg ender med at købe mest ind (fra alle slags mærker). Men glæder mig nu også til dette års efterår/vinter kollektion kommer i butikkerne snart.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar