Sneak peak – Småfolk går nye veje

  
Da Christine og jeg var på Ciff kids i sidste uge, må jeg indrømme jeg at virkelig blev positiv overrasket over Småfolks kommende kollektion. Jeg er egentlig stoppet lidt med at købe tøj fra Småfolk, da jeg synes det har været lidt ensformigt og at mine drenge er blevet lidt for store til det. Men på Ciff fik de mig alligevel omvendt. Jeg kan sagtens finde på at købe flere ting fra kollektionen til Elias (For Oliver er for stor uanset hvad). 

Det helt store samtaleemne var selvfølgelig den top lækre jakke med Pandabjørne på. Den er vendbar så er man mere i humør til klovnfisk, så er det også en mulighed. Jeg er vild med farverne især. Der kommer desuden nogle bukser der matcher til. 

  
Småfolk satser i det hele taget på en lidt mere dæmpet kollektion. Her er noget for alle. Både dem der vil have de klassiske æbler, dem der er til deres velkendte farverige print og nu også et mere nedtonet print. Kvaliteten er den gode man kender. Men synes faktisk at den virker en smule bedre og blødere, end dengang jeg selv var storkunde hos småfolk. 

Det nye sort/hvid  print, giver en lyst til at finde tekstiltusserne frem og farvelægge tegningerne 🙂  
  
Det nye baby udstyr er også super fedt. Mikroperler på alt lige fra ammepuder, pusleunderlag, sengerand og meget mere. Der kommer desuden også en barnevognspude i flotte farver (Hallo Småfolk, hvor var disse ting da mine var babyer?) 🙂 

  

Er du mere til de traditionelle og farverige print, så er der selvfølgelig stadig masser af muligheder. Der er også flere styles som er vendbare. Du kan købe Småfolks tøj på deres egen webshop lige her. 

   

  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar