Slut med tv – Vi har opsagt vores tvpakke

I går tog vi et stort skridt herhjemme. Vi har opsagt vores tvpakke. Som i helt opsagt den. Ikke noget med at skifte til den mindste pakke, nope den er helt væk. 
Som alternativt skal vi nu se tv igennem Streamingskanaler. Noget vi i forvejen faktisk allerede gør (man er vel netflix afhængig). Men vi ser også en del tv. Primært om aftenen når drengene er puttet. Men det er aldrig på de tidspunkter hvor udsendelserne bliver sendt. Vi har nydt godt af en box, som optager vores ynglings programmer og så har vi set dem når det passede ind i vores eget skema. Så da vi kiggede vores Tv abonnement i sømmene, overvejede vi muligheden om det bedre kunne betale sig med Streamingtjenester. Efter forskellige opkald frem og tilbage til diverse firmaer fik vi bikset vores løsning sammen. Før havde vi en samlet løsning med tvpakke (mellem), Martins mobil og internet i én pakke. Vi betalte over 800kr om måneden for det, og selvom det er tre ting, så ville vi virkelig gerne skære denne post længere ned. Internettet har vi rykket til et nyt selskab (og fået et bedre internet end før). Martins mobil og kommet over i samme selskab som mit. Derudover har vi tilmeldt os to streamingtjenester mere. 


Vi overvejede den lille tvpakke. Men jeg synes ikke det gav mening at bruge penge på nogle kanaler som vi for det første allerede betalte til via licens og for det andet allerede har som streamingsapp på både iPad og PlayStation. Så vil drengene stadig kunne få deres disney sjov, Ramasjang og Ultra fix, på DR appen. De andre ting vil vi også se over PlayStation fra nu af. I hvert fald indtil vi får råd til et smarttv eller appletv. Det har givet os en besparelse på 335kr om måneden. Som måske ikke lyder af meget, men i vores budget vil det gøre en kæmpe forskel. 

Det krævede nogle enkelte ofringer fra os begge. Vi har feks ikke muligheden for at se kanal 4 og 5 mere. Men da vi kun brugte de to kanaler til at følge med i én serie hver, så synes vi ikke det var pengene værd at beholde den mulighed. Det hele er lidt et testforløb det næste halve års tid, hvor vi lige prøver det af og ser om vi kan vænne os til de nye tvvaner. Hvis ikke, har vi en backup løsning som er en smule dyrere, men som vi stadig vil spare penge på, i forhold til vores gamle tvpakke. Det er overraskende grænseoverskridende at lave sådan en beslutning. Selvom jeg faktisk ikke synes vores tv er særlig meget tændt, så ser vi virkelig meget på det (lidt modsigende, jeg kan godt høre det). Og den traditionelle tvløsning er noget vi er vokset op med og som er en del af vores hverdag. Så jeg tror det kræver lidt til vænning og jeg er også lidt spændt på om vi kan mærke det på strømregningen, for sådan en PlayStation sluger jo satme strøm om om det var alkohol en fredag aften. Men i sidste ende tror jeg vi bliver rigtig glade for vores beslutning. Jeg har faktisk kæmpet i et stykke tid, for at vi fik denne løsning. Men kæresten var bestemt ikke med på idéen. Han er generelt ikke så glad for mine idéer, når de er for langt væk fra det trygge som han kender. Men da vi sad og lavede forskellige regnestykker og sammenlignede de forskellige selskabers priser, kunne han godt se fordelen i det og gik med på en testperiode. Så nu er vi igang. Helt uden tvpakker. Kun med streamingstjenester. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar