Simple living – denne bog bør du læse denne sommer

I de her dage hvor du sikkert kaster dig over enhver mulighed for at sidde i solen og få de første solbrune ben eller solskoldninger, er en god bog et must som underholdning. Jeg har læst en der i den grad kan anbefales. Den er ikke nogen nyhed. Men det gør den ikke mindre værdig. Simple Living af Nadia Plesner, kender i mon den? Nadia skriver om en vigtig del af hendes liv og hvordan hun blev sagsøgt af giga firmaet Louis Vuitton 2 gange og vandt. Jeg sugede den til mig og to aftener senere var jeg igennem bogen. Og ja jeg har lånt bogen på biblioteket, så det er måske ikke så bloggertjekket et billede som jeg kunne have lavet. Men altså, det ser vi lige bort fra. 😉

Egentlig så jeg først billedet af drengen med tasken et sted på instagram. Jeg var vild med det med det samme. Jeg elskede det budskab som jeg troede det var. Jeg troede nemlig at det skulle være en opsang til folk som dig og mig. At vi skulle droppe vores ego instagramverden med kählervaser, designertasker og evige first World problems og måske se verden i et lidt større perspektiv og lidt mere på folk med mere seriøse problemer. Sådan helt kort fortalt. Men tegningen er meget mere end det. Det kan jeg kun anbefale at du læser meget mere om lige her.

Da jeg lånte bogen sad jeg med en forventning om at nu skulle jeg satme læse noget god sladder om Louis Vuitton. Misforstå mig ikke, jeg er faktisk rigtig glad for LV og havde flere ting med dem (inden jeg fik børn). Nu har jeg kun gemt de ting jeg er gladest for fra dem. At bruge 1000kr på en nøglering er altså bare ikke realistisk for mig mere. Måske når drengene flytter hjemmefra en dag. Men selvom man er glad for et mærke, så er lidt juicy sladder altså stadig spændene. Det viste sig hurtigt at bogen er meget mere end forfatterens kamp imod Louis vuitton. Det er en fortælling om en sindssyg kamp og et bevis på hvor stærk Nadia Plesner er (Hun er jo også rødhåret 😉 ). Jeg har virkelig respekt for hende. Jeg lod mig virkelig rive med i historien og tog mig selv i flere gange at sige bogen imod. Du ved ligesom de der typer der råber efter skuespilleren i fjernsynet. Eller dem der råber efter fodboldspillerne til fodboldkampen, selvom kampen bliver set i tv og fodboldspilleren overhovedet ikke kan høre hvad der bliver råbt. Sådan gjorde jeg, bare efter bogen. Tog mig selv i at sige ting som ‘NEJ det skal du ikke gøre’ ‘Han vil bare snyde dig’ og ‘DET gjorde han bare ikke’ 🙂 Og det er endda kun nogle få af de ting jeg endte med at sige (lidt for) højt. Jeg har aldrig råbt af en bog før haha.

En anden ting jeg ikke har gjort før imens jeg læste en bog, var at sidde med min mobil på Google samtidig. På de to dage jeg læste bogen har jeg ikke tal på hvor mange gange jeg har Googlet Nadia Plesner, hendes kunstværker eller noget med Louis Vuitton. Jeg har set YouTube-klip og søgt efter billeder i lange baner. Normalt går jeg overhovedet ikke op i kunst, men noget fangede mig imens jeg læste bogen. Jeg er vild med den måde Nadia Plesner kan provokere i hendes værker. Men hun gør det ikke bare fordi hun kan. Hun gør det fordi hun har et budskab, en besked hun gerne vil ud med og en vigtig sag som hun virkelig kæmper for. Jeg vil ikke skrive så meget om bogens handling. Bare læs den, lån den på biblioteket eller køb den her. Jeg ved i hvert fald jeg at jeg skal have den i min bogsamling og det siger meget. For jeg er kræsen med bøger i min samling og åbner sjældent op for andre forfattere end min ynglings som endda er i en helt anden genre.

Du kan også købe drengen med tasken som plakat mm. Den skal jeg også have købt hjem til mit soveværelse. For jeg er vild med den og de signaler den sender. Det hele findes lige her, hvor du kan læse meget mere.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar