Sidste pakke i bloggeradvent

Igår åbnede jeg den sidste pakke i denne her bloggeradvent jeg har været med i, i år. Det har været super hyggeligt og en sjov måde at lære andre og også mindre blogs at kende på. Jeg synes det er for vildt at 4. advent nu er slut og juleaften nu virkelig er lige om hjørnet. Jeg er en blanding af at være virkelig mættet af julen og så alligevel ikke helt klar til at den slutter.

Med en uge der sluttede af med både op og nedture, så kunne Mettes søde lille hilsen, ikke passe bedre ind og give et lille smil på  læben og minde mig selv om, at uanset hvor fucket op tingene kan være, så skal jeg stadig kæmpe videre.


Inde i pakken lå der en fin lille lyskæde, som vil passe rigtig fint ind på vores hylde, hvor vores nissedør har fast plads i julen. Drengene blev i hvert fald lige så glade som jeg, da gaven var pakket ud. Men indtil videre bruger jeg den på min New Yorker hylde, som jeg seriøst er glad for. Og den har en perfekt længde til små hylder osv. Det har været skønt at have Mettedoctor.dk som min nisse denne jul. Husk at følge både hende og Gnuffi som jeg har givet gaver denne jul.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Juletid.

4 comments

 1. Mie says:

  Sikke fint.
  Det varmer altid lidt med en lille gave her i julen 🙂

  Du må have rigtig glædelig jul.
  Håber vi ses til #BloggerAdvent igen næste år 🙂

  Mvh. Mie, Mizzepii.dk

Skriv et svar