Sidste dag at nominere Drengestreger til børn i byen

Jeg har især på facebook skrevet en del om Børn i byen prisen, jeg ved det. I dag er sidste dag for at stemme på hvem du synes skal nomineres til dette års børn i byen pris. Rigtig mange har skrevet beskeder til mig om at I har stemt på Drengestreger. Til dette vil jeg bare sige tusinde tak. Hver og en stemme varmer virkelig meget.

Chancen for at Drengestreger bliver nomineret er ret lille tror jeg. Selvom jeg har de sejeste læsere så er det rigtig mange fede blogs der har endnu flere læsere. Personligt tror jeg at Lortemor, its fashion baby og twinpeaks bliver nomineret. Men håber virkelig at baby/juniorbusiness er iblandt. Og ikke kun fordi jeg til tider selv er gæsteblogger derinde 🙂 Men fordi især babybusiness nærmest var min bibel da mine drenge var babyer. Den har hjulpet mig så meget.

Vil du nå at deltage i konkurrencen om lækre præmier fra børn i byen? Klik her for at nominere dem du synes skal med i år?

20140409-234154.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar