Senge og sovesofa til hele familien

Sponsoreret

Forår er ofte den årstid der lægger op til at forny hjemmet. Ikke kun udendørs men også indendørs. Måske fordi vi hele vinteren har brugt rigtig mange timer indendørs og derfor virkelig opdager hvad der trænger til en udskiftning. Bedrenaetter.dk har et fint udvalg af senge til hele familien. Og faktisk til nogle rigtig fine priser. Der er lige nu rigtig mange penge at sparre på flere produkter, blandt andet elevationssenge. De tilbyder desuden prisgaranti på deres produkter.

Jeg har fundet lidt favoritter frem til jer, så der er mulighed for at hele familien kan få skiftet den gamle seng ud. Alle senge findes på bedrenaetter.dk

Junior

Når mindstemanden er vokset ud af sin juniorseng, så kan en helt simpel seng faktisk være super fin på børneværelset. Pift sengen op med flotte farverige pyntepuder med børneprint og måske et sejt sengetæppe og sengen bliver en fin del af børneværelset. Mere skal der faktisk ikke til. Er du til det mere detaljeret kan nogle små hylder, sættekasser og plakater virkelig pifte det hele op.

image

Tweens og Teenageren

Når man når en vis alder så bliver en sovesofa uundværlig på værelset. Der skal være plads til at have mange venner på besøg og helst også plads til at bedste vennen eller måske en kæreste kan overnatte så ofte så muligt. Her har webshoppen især rigtig mange fede sovesofaer, som passer enhver stil. Den første tror jeg vil være en stor favorit hos de fleste. Jeg er i hvert fald vild med den.

image

Jeg har valgt at fremhæve en sovesofa mere. Fordi jeg er ret sikker på denne her vil være perfekt både på et værelse, men ikke mindst når man skal flytte hjemmefra til et kollegieværelse eller en etværelses lejlighed. Den kan bruges i indretningen på flere forskellige måder, både som chaiselong eller f.eks. en ekstra siddeplads. Super smart.

image

image

I soveværelset

Til sidst min favorit til soveværelset. Det er uden tvivl klart størst udvalg af senge til soveværelset på bedrenaetter.dk, her er alt lige fra elevationssenge, til ganske enkle seng og alt det i mellem. Nedenstående er klart min favorit. Ikke kun fordi den er mega praktisk med skufferne under sengen, men også fordi den er virkelig flot. Man kan købe den i flere forskellige typer træ. Jeg har valgt Egetræ her på billedet.

image

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar