Sådan skræller du hvidløg på under 1 minut

Jeg er ikke ligefrem typen der elsker være i et køkken. Og det er derfor heller ikke opskrifter du finder mest af her på bloggen.

Mine børn elsker at være i køkkenet, så de har heldigvis ikke arvet den del af mig. Et trick jeg synes er så blæret og simpelt at selv de mindste børn kan være med, er dette til hvidløg.

Dit barn kan pille et hvidløg uden brug af kniv og uden at få fingre der lugter af hvidløg. Det eneste du skal bruge er to skåle eller en skål med et låg til. Læg hele løget ned i skålen, put låg på og så skal der bare rystes. Det er så sejt og sjovt for børnene at være med. Og så er det hurtigt.

Beklager der uskarpe billede. Mit kamera er og bliver en joke

20131029-200430.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  1. Jannie Elm says:

    Nøj det må jeg altså prøve en dag. Sidder nu med finger der lugter af hvidløg da jeg er igang med pulled pork til på torsdag

Skriv et svar