Sådan får du madplaner serveret på et sølvfad

‘Nå drenge hvad kunne i tænke jer til aftensmad?’

‘Pizza’

‘Burger’

‘Pølser og brød’

‘Risengrød’

‘Koldskål’

‘Pandekager’

‘Fetaost’

Det er den samme “sang” hver eneste gang jeg spørger drengene om deres ønsker til aftensmad. Og det værste er at vi voksne herhjemme er så dårlige til at blive inspireret til spændene aftensmad, at det ofte kan være svært at sige dem imod. Som jeg før har været inde på i forbindelse med mit vægttab, så interessere jeg mig overhovedet ikke for mad. Det siger mig intet og derfor er det også svært for mig at blive inspireret til at finde nye spændene retter. Men så faldt jeg over dette her koncept fra Mambeno. Og hvis I lever efter lige så trælse, ensformige  madplaner som vi gør, så vil du med garanti være lige så lykkelig over denne her mulighed som jeg er. Vi har før købt måltidskasser fra forskellige steder, men det har været til vanvittige overpriser, i forhold til hvad vi bruger på vores madbudget pr uge, når vi selv handler ind. Og jeg forsøger endda at købe så økologisk som muligt. Det er måltidskasser sjældent og de få der er, de er vildt dyre i forhold til når man selv handler ind. Derfor synes jeg Mambeno er et virkelig fint alternativ til måltidskasser. 


I korte træk betaler du for at andre laver (børnevenlige, men stadig toplækre) madplaner til dig hver uge. De skriver også din indkøbsseddel for dig, planlægger madpakker og beregner opskrifterne så de passer lige til din familie. Jeg er fan. 


Men Google drukner jo i gratis opskrifter, hvorfor skulle betale for noget der er nemt at få fat i gratis?

Yes Google drukner i opskrifter og det kræver ikke mange sekunder at finde en madplan gratis. Men ærligt, det fungere ikke her hjemme. Kald os gerne dovne, men selv når vi googler, er det altid de samme slags retter vi ender ud i. Og på trods af at vi faktisk er blevet gode til at huske at lave madplan herhjemme, så er der stadig en del svipsere hvor det ikke bliver gjort. Nu er der ingen undskyldning, for vi får so to speak serveret madplanerne på et sølvfad. Skulle der være retter der ikke lige er I din smag, så kan du nemt både erstatte den med en anden fra det store arkiv, eller flytte den til en anden ugedag.  Jeg slettede feks den dag der var stegt flæsk på menuen ( men shh ikke sige det til min kæreste) 😉 

Jeg tilmeldte mig for 3 måneder, fordi jeg synes det var passende tidsrum at prøve det af. Men allerede fra første dag, var jeg ikke i tvivl om at det her er et abboment der skal forlænges med et år i stedet. 

Det eneste jeg savner er et par kødfrie dage hver uge i deres madplan. Til gengæld er de virkelig gode til at flette fisk med ind i madplanen, noget som vi herhjemme ikke er særligt gode til at huske. Og når vi gør, så er det altid laks vi spiser. Så det er lækkert med nogle nye retter. 

Er du stadig ikke overbevist, så kan du altid prøve det gratis i 30 dage. Du tilmelder dig lige her

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar