Så er sommerferien for alvor startet

Drengenes sommerferie er startet. De skal for første gang nogensinde uden for Danmark, i ferien. 

Ferien startede med at fejre Sankt hans. Noget vi de sidste par år har fejret hjemme, med et lille bål og en lille heks. Så det var lidt overvældende for drengene at være så tæt på, så stort et bål hvor flammerne og varmen virkelig gav den gas. 


Vi kørte lidt uden for byen, hvor der var børne Sankt hans, med en masse aktiviteter og et bål der blev tændt på et mere børnevenligt tidspunkt. 

Idag var vejret ikke særlig sommerferie-agtigt, så drengene og jeg gik ned til byen og hyggede, en tur på biblioteket for at låne bøger til ferien. Det er blevet lidt en slags tradition, at vi starter ferien med at låne bøger. Jeg synes det er vigtigt at vi stadig træner læsning i ferien. Selvfølgelig ikke slavisk, men et par gange om ugen. Derfor har jeg opfordret begge drenge til at deltage i Sommerbogen, hvor de bliver belønnet med en gratis bog, når de har læst og anmeldt 3 bøger på Biblo.dk. Det er et super koncept, som kan anbefales.  Og nu er vi klar til sommerferie. Selvom det i mit hoved nok ikke kan slappe helt af, før en vis 10års fest er afholdt og vi sidder i dytten på vej ud af Danmark. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar