Provinstossen der kørte bil i København

Som blogger der gerne vil forsøge at være lidt aktiv til events osv. er det er fact. Det er i København det hele sker! Denne uge med pressedage og andre events ingen undtagelse. Da jeg skulle flere steder hen samme dag, så var det mest praktisk at ta bilen derind. Især fordi transportiden hjem med tog, ville være på flere timer (inkl ventetid) og jeg havde Elias med som min lille hjælper.

Derfor med bilen ind til det fancy københavnerliv. Det gik fint den første halvdel af turen. Fandt hurtigt en parkeringsplads, hvor hvis jeg havde betalt det samme for en parkeringsplads i centrum af Næstved, kunne have parkeret der i nogle dage (og nej her er ingen overdrivelse af denne beskrivelse, det er fact.) Men selvom vi kun parkerede der i lidt over en times tid, er jeg ærlig talt bare lykkelig over at kunne få en parkeringsplads næsten i nærheden. Okay vi gik godt nok forbi flere ledige områder med parkering på vej til eventet, men sshh, det vælger vi at ignorere.

Thinkpr har kontorer midt i et af de lækreste steder i kbh. Tæt på de luksusuriøse butikker, hvor både mænd og kvinder gik op og ned på gaderne fuldt ud perfekte at se på og med de største indkøbsposer med lækre mærker som marc jacobs og alle de andre lækre designere. Selvom jeg bestemt også har min del af designervare i mit hjem, så kunne jeg ikke føle mig mere malplaceret blandt alle de her perfekte mennesker. (ingen jantelov i mellem linjerne, de er sku temmelig perfekte at se på).

Hos Thinkpr var de mindst lige så skønne og med lækker stil. Men de var også utroligt søde og nede på jorden. Elias fyldte sig med tapas og Donuts og lod som om han havde stærke meninger om hvilket tøj der var det sejeste. Imens han med stor interesse lagde de forskellige sæt ned på gulvet så de var klar til billederne. Alt dette skal jeg nok fortælle meget mere om senere 😉

Turen til næste stoppested var bestemt ikke kedelig. Først guidede den skod App jeg har som gps på min mobil mig hen til det sted hvor vi lige kom fra. Great. Fanget i mellem en masse små gader midt i København. Hurtigt fortælle stupid GPSdame hvor vi skulle hen (det er selvfølgelig hendes fejl og slet ikke mig selv 🙂 ). Derefter forsøge at komme ud af centrum, med en masse biler i røven, som tydeligvis var noget mere vant til at kører rundt derinde end jeg er. Valgte halvstresset at ignorere stupid GPSdame (Stine hvis du læser med, så bebejdrer jeg dig at have lært mig dette *gnæk*) og følge efter en håndværkerbil.

Hvilket så resulterede i at jeg pludselig kørte på en gågade i nærheden af rundetårn. Jeg var ikke skide populær blandt de mange gående haha.. Håndværkerbilen valgte at holde ind til siden, da den sikkert følte sig lidt forfulgt, så måtte på bedste måde og småulovligt finde en vej at komme ud derfra. Som så var ensrettet i den FREAKING FORKERTE retning. Jeg kørte bare videre, skulle bare ud NU.
At køre bil i kbh har altid den effekt på at jeg ville ønske jeg havde sådan et klistermærke i bagruden, hvor der står Úndskyld jeg kører som døden, jeg er fra landet og fatter ikke alle jeres ensretninger og alt for mange spor at vælge i mellem´. I håb om at de andre trafikanter så ville tage lidt mere hensyn og bare nikke forstående, Ókay hun er fra bøhlandet, så må vi hellere være lidt tålmodige´. Kan du se det for dig 😉

Elias var en ægte sydsjællander der støttede totalt op om min kørsel. Han kom med søde kommentare om hvor dårligt de andre kørte, især cykellisterne. Og som mine unger altid kommentere når vi er i KBH, hvor underlige folk ser ud og at der lugter anderledes i kbh. Men han har jo selvfølgelig også været tvangsindlagt til at være min passager i nogle år snart 😉

Skal tilbage til København på Mandag og bare rolig trafikanter. Jeg lover at tage toget ;DIMG_7144.JPG

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar