Plussize musthave fra Junarose


Der er kommet en masse toplækre nyheder fra Junarose og havde jeg råd, så havde jeg shoppet alt i dette blogindlæg. For jeg har virkelig kun positivt at sige om plussize tøjet fra Junarose. De gør det sku godt. Kvaliteten er top lækker, kan holde til vilde lege med drengene og er super blødt og behageligt at have på. De har helt sikkert hjulpet mig til at genvinde min lyst til at købe tøj til mig selv, på trods af jeg er størrelse cirkustelt.

Overdelene herunder er på min musthave liste. Dem skal jeg bare finde råd til. På et eller andet tidspunkt. Når stiller dem op på denne her måde, kan jeg godt se at det er en noget blandet bunke. Men de vil helt sikkert klæde resten af mit klædeskab 😉 Jeg bruger en sort basistop faktisk hver dag, under min bluse. Dem jeg har trænger til en seriøs udskiftning, så det er oplagt at prøve basisserien fra Junarose.


Jeans fra Junarose har jeg før omtalt med stor begejstring. Intet har ændret sig på dette punkt. Jeg synes stadig de er top lækre og en stor anbefaling værdi.

 


Jeg har faktisk aldrig været en kjolepige. Selv dengang jeg blev konfirmeret havde jeg bukser på. Efter graviditeter og hele denne her overvægt krop er kommet (for at blive hvis det står til den selv), så har kjoler absolut været det sidste jeg kiggede efter. De få gange jeg vovede mig ud i en, følte jeg mig som et telt. Og bestemt hverken pæn eller feminin. Men skulle jeg alligevel vove mig ud i en kjole, så laver Junarose altså nogle super flotte kjoler. Normalt løber jeg langt fra farven rød. Men denne her er så fin og passer lige til min figur. Fremhæver de rigtige steder og skjuler de grimme.


Du kan finde det hele og meget mere lige her.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar