Playmobil Nyhed – Forlystelsespark

Drengene er faldet for nogle af de fantastiske nyheder fra Playmobil. Især et tema bliver nævnt ofte. Nemlig den nye forlystelsespark. Den er altså også ret sej. Der er mange gode muligheder for at lave en sej park.

Tekstside_banner_Tivoli

Personligt er jeg helt vild med det lille tog, pariserhjulet og discokarrusellen. Det passer lige til Oliver og Elias ynglingsting på Bakken.

Det hele kan købes hos playmobilbutikken, lige her. Er du lige så vild med det som jeg?

play1

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar