Playmobil lækkerier

Sponsoreret

image

I Onsdags var drengene og jeg inviteret til et hyggeligt event i forbindelse med de lækre nyheder fra Playmobil. Som de legetøjsnørder vi er, så havde vi allerede luret det lidt af hjemmefra. Elias er den der primært leger med Playmobil herhjemme. Og det nye seje vandland er den helt store favorit. Han fik også rig mulighed for at teste det til eventet og det gik rent ind. På vej hjem var der ingen tvivl. Han skrålede højt at nu ønsker han sig det bare ENDNU mere 😉 Er man ikke til vandland var der desuden en ny bondegård, en rigtig flot ZOO og rigtig meget andet lækkert.

image

image

Da vi kom var Oliver sådan lidt jeg-er-for-stor-og-for-sej-til-at-lege-med-Playmobil 🙂 Men det var tydeligvis ikke nemt at holde den seje facade med så mange spændene ting. Ligesom de andre børn trak vandpjaskeriet i vandlandet en del. Men endnu mere den seje Porsche med lys og som man kan bygge om var et hit. Oliver har altid været en kæmpe bilnørd, så de andre biler, som f.eks. Skraldebilen osv var også et kæmpe hit.

image

image

image

En nyhed som jeg af en eller anden grund slet ikke havde set komme fra Playmobil er nogle nye pirater. Du kan hente en gratis app og så kan man skyde med det rigtige playmobillegetøj efter piratskibe i appen. Det er sku ret smart. Minder lidt om en billig udgave af Disney infinity og skylanders, hvor du også bruger legetøj. Der gik totalt legebarn i mig og jeg var nærmest mere begejstret end Oliver. Det var så sjovt og nemt at have med på farten, da det ikke fylder særligt meget. Der findes i alt fire forskellige kanonslag til spillet. Du kan finde alt det nye Playmobil lige her.

image

Indeholder affiliate links

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar