Plakater fra Filibabba, GIVEAWAY

Vinderen af konkurrencen er Therese Warpe Jensen. Stort tillykke. Du har til og med den 7/4-14 til at kontakte mig med din adresse og hvilken plakat du ønsker. Du kan skrive til kontakt@drenge-streger.dk eller via privatbeskeder på facebooksiden. Tusinde tak til alle der har deltaget i konkurrencen, husk i at altid kan købe plakaterne med fri fragt lige her.

Jeg elsker flotte plakater og må virkelig stramme mig an for ikke at købe flere end vi har plads til herhjemme.foto

Drengeværelset er ingen undtagelse. Jeg har for nylig udnyttet mig af et knaldtilbud på 50% rabat hos Filibabba. Jeg er vild med deres søde dyr og andre plakater der går lige i hjertet på børnene. Især deres plakater med dyr, synes jeg sagtens kan bruges andre steder i hjemmet end på børneværelset.

Plakaten med brandbilen er et stort hit på drengenes værelse. Jeg har købt den største størrelse og Ikeas billige rammer passer perfekt til den. Beklager den ikke er kommet op at hænge på væggen, værelset er stadig “under ombygning” 🙂

 

Udover brandbilen fås den også med pilot og en pigeversion og så har de som noget nyt altid gratis fragt, hvilket jo er helt fantastisk.

2014-03-29 03.14.09

De plakater der er flest af, er af de søde Filibabbadyr. Jeg er vild med farvesammensætningen. Vaskebjørnen er klart min favorit, den matcher jo også Drengestreger logoet i farverne ;). Hvilken er din farvorit?

2014-03-29 03.09.37

Er du mere til børnesange, så vil disse to helt sikkert vække lykke. De er så fine og meget mere spændene end de wallstickers som mange laver på diverse salgssider, synes jeg.

2014-03-29 03.17.29

Konkurrence – Vind en valgfri plakat fra Filibabba

De gavmilde drenge fra Filibabba har været så søde at sponsorere en stor plakat efter eget valg til én heldig vinder. Skal det være dig? Det eneste du skal gøre er at synes godt om Drengestregerfacebook og derefter skrive på facebook hvilken plakat du vælger hvis du skal vinde. Du kan se hele udvalget fra Filibabba lige her. Vinderen trækkes Torsdag aften. 2014-03-29 03.31.53

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar