Plakat med Kay Bojesen abe til boligen

Sponsoreret

Når det kommer til grafiske billeder har jeg svært ved at begrænse mig. Selvom det ellers ikke er vægplads vi mangler herhjemme, så er der så mange fantastiske plakater at vælge i mellem. Børneværelset ingen undtagelse. Posten er netop kommet med den lækreste plakat fra Mark & Waldorf. Utrolig hurtig levering og super god service og kommunikation hele vejen igennem. 

Plakaten

Den fine plakat er et billede af den evigt populære Kay Bojesen abe og Charles Eames knagerække `Hang it all`. Den har friske farver og 2014-05-07 15.25.09passer til alle rum i huset. Herhjemme er den så heldig at hænge på børneværelset. Jeg forsøger at mixe stilen på børneværelset med hvad drengene godt kan lide / hvad mor godt kan lide. Så det ikke bliver for meget disney og plastisk fantastik, men heller ikke for meget boligmagasin over det.

Heldigvis er drengene vilde med aben. De kan relatere til at den er magen til den deres mormor og oldemor har i deres hjem og det synes de er fantastisk. Knagerækken giver et frisk pust af farver uden det bliver for meget.

Du kan købe plakaten i 2 forskellige størrelser, hos Mark & Waldorf lige her

Mere Retro og design

Er du til mere retro og designermøbler, så klik ind hos Mark & Waldorf lige her og se alle de fede plakater. Her er helt sikkert noget for enhver stil. Jeg har samlet nogle af dem der er i samme stil lige herunder. Fik jeg nævnt at jeg har svært ved at begrænse mig 😉

pst

 

Mere fra Mark & Waldorf

Webshoppen Mark & Waldorf er en fantastisk webhop, fyldt med mange fine ting, der kan opfylde et hvilket som helst behov. Uden at kende ejeren synes jeg den præger af en personlig stil, hvor intet virker udvalgt tilfældigt. Jeg har samlet lidt flere af mine favoritter som alle kan findes lige her

mw

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


One comment

Skriv et svar