Pift sommerdrinksene op og hold bierne væk

  
Det er faktisk ikke fordi der er den helt store videnskab bag dette her blogindlæg. Men jeg synes det pifter selv den mest triste sommerdrink lidt op og samtidig skal du ikke være nervøs for bier i glasset. 

Det er så simpelt at dit barn nemt selv kan lave det. Du skal bare bruge en perleplade der kan dække et glas, perler og et sugerør. Så laver du pladen i det mønster du ønsker og undlader at sætte perler i midten, så der er plads til et sugerør. Og woilla kær til at servere 🙂 

  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar