Avocadosalat – Om at slippe sønnen løs i et køkken

Oliver havde før sommerferien en kartoffelplante med hjem fra skolen. Og det er rent faktisk lykkedes mig IKKE at slå den ihjel (selvom det dælme var tæt på mange gange). For at fejre at den var klar til at blive høstet og hans mor ikke har glemt at vande den (så tit), så lavede Oliver aftensmad og bestemte selvfølgelig også menuen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ved ikke hvor Oliver har de gener fra, det må være fra sin mormor der også er knald sej i et køkken. Bevares hans far er også god til at lave mad. Men måske knap så kreativ i et køkken 😉 Jeg selv er dybt elendig. Det siger mig intet at lave mad og jeg har ikke tålmodigheden til at fordybe mig i det.

Først skulle der selvfølgelig skrives indkøbsseddel

2014-07-15 18.16.35

Derefter fik han meget stolt høstet de få kartofler der lå i krukken og fik derefter lavet aftensmad til familien. Ud over de hjemmedyrket kartofler og kylling, lavede han disse lækre skåle (en halv udhulet avocado skræl). Der er avocado, peberfrugt, tun, citronsaft, oliven olie og lidt salt og peber.

Det var så lækkert og lagde en tung bund. Begge drenge spiste lystigt af det. Kan bestemt anbefales. Her er Avocado salat a la Oliver

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar