Om fødselsdag og vasketøj

I denne weekend holder vi fødselsdag for begge familier. Så weekendens familieaktivitet bliver at holde 2xfødselsdag og nyde weekenden.

Har til gengæld været hyperaktiv idag. Har været (alt for meget) bagud med vasketøj der skulle lægges sammen og på plads. Det gjorde jeg noget ved. Fik så lige vasket 4 maskiner udover som i morgen tidlig venter på at få samme tur. Man skulle tro at skabene var tomme med så mange vaske ik? Men næ nej ikke herhjemme. Synes vi vasker sindssygt meget herhjemme, men sådan er det jo at være forældre (please sig det ikke bare er mig). 😉

Sidder nu ned og lige tager en pause fra mor livet og blogger til mine dejlige læsere. Og tænker at nogle gange burde man altså tage et før-billede af vasketøjet/børneværelset/vælg-selv-dit-kaos-rum og så et efterbillede bare for lige at bekræfte sig selv i at det rent faktisk lykkedes at komme til bunds i det. Jeg har ikke et før billede men Hey se man kan se bunden af den ene vasketøjskurv. Drengene har smidt deres tøj på gulvet inden de gik i seng, så lige om lidt er bunden væk igen, men shh det vælger jeg at ignorere lige nu. Håber i alle får en fantastisk weekend.. Ps ih guder hvor jeg dog egentlig hader at vaske strømper…

20140214-203708.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar