Om fødselsdag og chokolademuffins

Sponsoreret

imageI søndags fyldte jeg 28.. Må indrømme at jeg inderst inde havde det en smule stramt med at fylde 28.. Kan ligesom fornemme at jeg bliver en af dem der helt sikkert får krise når jeg fylder 30.. 28, det lyder bare ret voksent.. Min bankrådgiver mener åbenbart også at jeg burde se at blive mere voksen, fik nemlig også brev fra banken om at jeg nu er for gammel til en ungdomskonto hos dem. Say what 😉 jeg er da stadig lige så ung og fancy som for 10 år siden haha. I hvert fald indvendigt ( og vi ved jo alle at det er det indre der tæller ik, host host)

Men havde en skøn dag og blev i den grad forkælet af familien. Jeg havde igen vovet mig ud i køkkenet og selvom det ikke gik heelt efter planen ( det gør det aldrig, med mig) så var der i det mindste ikke noget der mindede om kønsdele denne gang, som de gjorde her.. 

Foto: altfordamerne.dk

Jeg havde lavet cupcakes med små macarons på toppen… Ja der var ikke sparret på kalorierne.. Men synes idéen var så fin.. Selve kagen er chokolademuffins, Alt for damerne.dk har en fin opskrift på chokolademuffins med triple chokolade på deres hjemmeside.

Det var anden gang jeg forsøgte med hjemmebagte macarons og selvom størstedelen af dem knækkede, så gik det meget bedre denne gang… Første gang blev de helt flade og slet ikke nogen succes.. Mine chokolademuffins er pyntet med frosting og de sorte hjerter er krymmel..

image

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar