Om en første date, der bestemt ikke er en date

Jeg er åbenbart kommet til den del af forældrerollen, hvor man skal hjælpe sit barn med at arrangere en date. Oliver har en kæreste.de har været kærester i 1,5 års tid. Det første år kendte de ikke hinandens navne og turde dårligt nok hilse på hinanden, når vi forældre så det. Han ser hende sådan ca 4 gange om året, men på en eller anden måde så er det ikke noget der påvirker dem. Han går overraskende meget op i det. Og tænker også på hende når han ikke har set hende i lang tid. Laver breve til hende som aldrig bliver sendt osv. Nu er han åbenbart kommet til næste skridt, for i sidste uge kom han og bad om hjælp til noget han kunne lave med hende alene. Uden nogle søskende eller venner der forstyrre. De har aldrig været alene sammen før, for de ser kun hinanden på skolens sodavandsdiskotek hvor alle vennerne også er. Han var meget seriøs og havde selv flere forslag. Han ville gerne have hende med i biografen. Derfor foreslog jeg ham at de kunne få lov til at gå i biografen alene uden forældre. Helt alene bliver de dog ikke, for hans far sad ude i loungen og ventede på dem. Mest fordi hvis nu der skulle ske et eller andet, så var der en voksen i nærheden. Oliver har ikke egen mobil endnu, så han kan ikke bare ringe. Men han var heldigvis fint tilfreds med at hans far ventede ude foran. 

 

fandt denne fine tegning på terassen i dag.

 
Jeg synes jo det er så sødt. Og sjovt at se ham gå sådan op i det. Håber han vil være lige så sød en kæreste når han en dag er voksen. Jeg kom til at kalde deres tur for en date. Det må man så ikke lærte jeg. Fik ligefrem forbud imod at kalde det på en date. ‘For de var jo ikke voksne endnu, så kan man ikke gå på date’, var hans argument. 

Så nu har han været på en ikke-date. Han inviterede sin kæreste i biografen og han har givet hende en lille blomst. I det hele taget var der ikke sparet på forberedelserne. Han planlagde nøje sit tøj oG sko. Han kom endda helt af sig selv og sagde at han skulle huske at komme i bad inden daten. Ikke fordi han normalt er svær at få i bad. Men han plejer bestemt ikke selv at tage initiativ til den slags. Så jeg var noget overrasket. 

Dagen gik rigtig godt. De ville gerne holde hinanden i hånden, men der var en dame som hele tiden kiggede på dem, så Oliver turde ikke. De var lidt generte i starten, men det gik vist hurtigt over igen. 

Han var i hvert fald virkelig glad da han kom hjem. Jeg var sådan en mega irriterende mor. Ekstremt udspørgende og pisse hamrende nysgerrig. Men altså da jeg blev mor, havde jeg ikke ligefrem forventet at første date skulle være som 8 årig. Og selvom de sikkert knap nok kan huske det, når de bliver voksne. Så synes jeg altså det er sjovt, super sødt og ret uskyldigt. Selvfølgelig skal de have lov til at prøve en date af. Mest af alt er jeg nok overrasket over hvor seriøst en 8 årig dreng kan tage den slags, selvom han ikke er ældre. Hvor kommer den slags lige fra? 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


One comment

Skriv et svar