Bloggerbørnene

De to drenge som ind i mellem optræder på bloggen er mine drenge Oliver og Elias. Det er dem som er sammen med mig til event, tester tøj, legetøj, spil, bøger m.m. og de nyder det.

Oliver er godt på vej i tween kategorien. Han er 9 år og går i 3. klasse. Han er en typisk dreng der elsker fart, spænding og seje ting. Han bruger meget tid på at kører på løbehjul og skateboards, spille playstation og lege med LEGO. Han er fan af Real Madrid, Fck, Team Fog og Marcus & Martinus. I hans fritid går han til Hiphop og Fodbold, og til basketkampe for at heppe på byens baskethold.

Elias er yngstemanden herhjemme. Han er 7 år og går i 0. klasse. Elias er en helt anden type end sin storebor. Han er en stille dreng, der værdsætter brætspil,  og i det hele taget mere stille og rolige aktiviteter. Han nyder at lege med Briotog, Cars biler, løse labyrinter og male. Elias er ekstrem god til at huske sangtekster rigtig hurtigt. I sin fritid går han til Hiphop.

2015-06-04 07.18.57-1

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website