Bag om bloggen

For at nævne kort hvem jeg er

Jeg hedder Camilla og er født i 1987. Jeg bor på sydsjælland med kæreste og vores to drenge. Oliver fra 2007 og Elias fra 2010. Jeg har haft bloggen her siden 2012 og udvikler mig stadig meget i forhold til min bloggerkarriere.

Jeg er en meget selvstændig person, med en iværksætter i maven der bare venter på at komme ud (når økonomien matcher drømmen). Jeg er desuden ret kreativ synes jeg selv og slapper totalt af når jeg har mulighed for at bruge mine kreative færdigheder. Det er alt fra kreativitet på en computer, til bolig, til diverse almindeligt kreaarbejde. Og så er jeg fuld af rigtig mange idéer altid.

En produktblog

Bloggen her handler primært om lækre produkter. Men jeg synes at jeg har formået at få noget personlighed ind på min blog også. Jeg føler jeg har en god kommunikation til mine læsere og jeg har været omkring flere forskellige emner, som er følsomme for mig. Blandt andet min depressionsfølgetong, mit indlæg om at være gravid som 19 årig og om hvilke forventninger der er til en klassisk børnefamilie, for bare at nævne nogle eksempler. Samtidig er jeg bare ikke typen der kan skrive de der Kære dagbog, jeg har fået et barn og keder mig imens jeg går på barsel blogs. De er klart mere personlige og jeg følger også selv nogle stykker af dem, for de er jo hyggelige, men jeg synes ikke rigtig det er det jeg vil have ud af denne blog.  Og skulle der ske noget der gør at jeg vil prale stort med livet, så gør jeg det jo alligevel herinde :p Det sker jo at der kommer et mere personligt indlæg herinde end se hvad de har på tilbud på denne her shop 🙂

Bloggen er pt igang med en større forandring, så denne side er derfor under opdatering. Du kan læse mere lige her omkring den fremtidige udvikling på bloggen.

Husk også at følge mig på instagram søg efter @camilli.dk

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar